20/1/11

Παπαγεωργό αποτελειώσεις!! Άφησπουλε να χαίρεσαι τα έργα σου εσύ και η παρέα σου!! Είχες αφήσει την πόλη έτσι κι αλλιώς να ρημάξει, φεύγοντας είπες να τηνες μια πόλη 1,5+ εκ. πολιτών με 7 (!!!!) απορριμματοφόρα!! Και μετά απ' όλα αυτά, έχεις ακόμα τα μούτρα να μιλάς και να ρίχνεις αλλού τις ευθύνες...!!!




Τα πρώτα οχήματα του στρατού βγήκαν την Πέμπτη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν στην επιχείρηση καθαρισμού της πόλης από τα σκουπίδια, μετά την πρόταση του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη.


Πρόκειται για οχήματα από το Γ' Σώμα Στρατού με χειριστές στρατιωτικούς, οι δε εργάτες που...




προχωρούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων είναι υπάλληλοι της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας.


Η συνδρομή του στρατού στην αποκομιδή των σκουπιδιών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση στην πόλη, καθώς σε αρκετές γειτονιές βρίσκονται συσσωρευμένοι τόνοι απορριμμάτων, προκαλώντας την αγανάκτηση των πολιτών.


Από τα 73 απορριμματοφόρα του δήμου, μόλις επτά-δέκα βγαίνουν καθημερινά στους δρόμους, καθώς τα υπόλοιπα είναι παραγκωνισμένα λόγω βλαβών, ενώ σε λειτουργία βρίσκεται μόνο ένας από τους συνολικά 12 τράκτορες που μεταφέρει τα σκουπίδια από το Σταθμό Μεταφόρτωσης του δήμου στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης.