11/1/11

Ψώνια στο internet..... ( Ρούχα , Αξεσουάρ , Καλλυντικά , Ομορφία )






Σας αποκαλύπτουμε, λοιπόν, τις καλύτερες ηλεκτρονικές διευθύνσεις ομορφιάς και σας παροτρύνουμε να τις επισκεφθείτε! Γιατί μπορεί το γκρι να είναι φέτος στη μόδα, το μουντό χρώμα του χειμωνιάτικου ουρανού, όμως, για τη δική μας μόδα είναι αρκετό.


Ομορφιά

* Makeoversolutions.com: Το σπουδαιότερο ίσως site ριζικής ανανέωσης της εμφάνισής μας, μας έρχεται από την Αμερική. Το περιεχόμενό του αφορά ως επί το πλείστον τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να ανανεώνουν τακτικά την εμφάνισή τους, να αλλάζουν κούρεμα, μακιγιάζ, να ενημερώνονται για νέα καλλυντικά και να δέχονται συμβουλές ομορφιάς. Το πιο ενδιαφέρον «τμήμα» του MakeOverSolutions είναι το λεγόμενο Virtual Makeover, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να δοκιμάσετε στο κεφάλι σας όποιο κούρεμα, χτένισμα και μακιγιάζ επιθυμείτε. Απλά «ανεβάζετε» μία φωτογραφία σας (ανφάς) και επιλέγετε από έναν τεράστιο αριθμό εργαλείων τις μετατροπές που θα θέλατε να κάνετε στο πρόσωπό σας. Μπορείτε, μάλιστα, να επιλέξετε από τις φωτογραφίες εκατοντάδων ξένων celebrities το κούρεμα ή το μακιγιάζ της κάθε μίας και να το εφαρμόσετε στο δικό σας πρόσωπο μέσω της φωτογραφίας. Να γίνετε, δηλαδή, εικονικά… κάποια άλλη!

* Thehairstyler.com: Αντίστοιχης λογικής είναι και αυτό το site, δίνοντας ωστόσο περισσότερη έμφαση στο τριχωτό της κεφαλής. Εδώ υπάρχει η διαφορά ότι πρέπει να κάνετε register και να πληρώσετε μία τρίμηνη συνδρομή των 14,95 δολαρίων, αν θέλετε να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του Hairstyler σε καθημερινή βάση. Αν πάλι δεν θέλετε να «μπλέκετε» με συνδρομές, μπορείτε απλά να κάνετε μία δωρεάν δοκιμή που θα σας πείσει ή να γίνετε συνδρομητές ή απλά να επισκεφθείτε μία ώρα αρχύτερα το κομμωτήριο. Στο site αυτό θα βρείτε επίσης όλες τις νέες τάσεις της μόδας σε χτενίσματα, κουρέματα και βαφές, καθώς και ολόφρεσκα άρθρα με προτάσεις και συμβουλές, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.
.....................

* Style.com: Το όνομα τα λέει όλα. Το πληρέστερο site σε θέματα μόδας, στιλ, τάσεων και προτάσεων. Όλα τα fashion shows όλων των μεγάλων σχεδιαστών, οποιοδήποτε ρούχο, αξεσουάρ, καλλυντικό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό (και θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα), οι τελευταίες φωτογραφίες των πιο hot celebrities και… των ρούχων τους από εμφανίσεις σε πάρτι και gala, απευθείες σύνδεση με τη Vogue της Αμερικής (ή αλλιώς τη Βίβλο της παγκόσμιας μόδας). Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς από ένα site αφιερωμένο στο στιλ;

Καλλυντικά

* Beautycom.gr: Ένα από τα πιο ενημερωμένα beauty-sites στην Ελλάδα, το beatycom προσφέρεται για on-line shopping, όταν είναι Τετάρτη απόγευμα και τα μαγαζιά έχουν κλείσει. Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα καλλυντικά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ, αρώματα, καθώς και είδη ανδρικής περιποίησης, όλα από τους μεγαλύτερους οίκους καλλυντικών. Μπορείτε, λοιπόν, να παραγγείλετε το προϊόν που επιθυμείτε, πληρώνοντάς το με την πιστωτική σας κάρτα, ενώ αν η αξία του ξεπερνά τα 65 ευρώ η παράδοσή του θα γίνει σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες δωρεάν. Δωρεάν είναι εξάλλου και η συσκευασία δώρου, αν την επιθυμείτε.

* Athenspharmacy.com: Άλλο ένα shopping website με καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, που εξειδικεύεται όμως σε εταιρίες που λανσάρονται στα ελληνικά φαρμακεία, όπως Apivita, Vichy, Korres, HealthAid, Coverderm κ.α. Εδώ θα βρείτε επίσης και άλλα φαρμακευτικά είδη όπως πιεσόμετρα, μετρητές σακχάρου, θερμόμετρα, τεστ εγκυμοσύνης, καθώς και βιταμίνες, προϊόντα αδυνατίσματος και ορθοπεδικά είδη. Όλα αυτά, δηλαδή, που θα αναζητούσατε σε ένα φαρμακείο, μπορείτε τώρα να τα αποκτήσετε με ένα κλικ! Η αγορά γίνεται με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal, ενώ τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι 5 ευρώ.

* Hellascosmetique.gr: Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Hellas Cosmetique μπορείτε να βρείτε καλλυντικά, αρώματα, προϊόντα make-up, είδη προσωπικής υγιεινής και δώρα σε μεγάλη ποικιλία, ενώ αν κάποιο καλλυντικό που επιθυμείτε δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα, απλά ζητήστε το από τους υπεύθυνους του site. Το site μάλιστα σας ενημερώνει για τα προϊόντα που αναμένεται να εμπλουτίσουν τους καταλόγους του, καθώς και με τα bestsellers, αυτά δηλαδή που έχουν πουληθεί περισσότερο. Ταυτόχρονα σε πολλά από τα προϊόντα γίνονται κατά καιρούς μεγάλες εκπτώσεις, ενώ για τους «καλούς» πελάτες υπάρχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, με το οποίο, ανάλογα με το ποσό των αγορών σας, γίνεται έκπτωση στις μελλοντικές σας αγορές. Η αγορά γίνεται είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή ή μέσω PayPal, ενώ τα έξοδα αποστολής για αγορές μέχρι 100 ευρώ είναι 5,90 ευρώ.

* Healthstores.gr: Παρόμοιας φιλοσοφίας είναι και αυτό το site on-line αγορών, στο οποίο πέρα από αρώματα και καλλυντικά, θα βρείτε αθλητικά είδη, είδη bebe καθώς και αναλώσιμα προϊόντα υγείας και ομορφιάς. Πιο συγκεκριμένα, στο Healthstores υπάρχουν όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής και αθλητικά είδη, όπως μπάλες και αθλητιατρικά είδη. Βρήκαμε επίσης παιδικές κούνιες, αυτοκινητάκι αλλά και χρήσιμα είδη για τη μέλλουσα μαμά. Η αγορά και σε αυτή την περίπτωση γίνεται είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται ανάλογα με το βάρος του προϊόντος που θα επιλέξετε.

* Aromatica.gr: Άλλο ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς για τον άνδρα και τη γυναίκα, το οποίο εξειδικεύεται όμως στα αρώματα. Εδώ θα βρείτε καλλυντικά και αρώματα από όλους τους μεγάλους οίκους και σε ασυναγώνιστες τιμές, ενώ δεν λείπουν και τα προϊόντα που πωλούνται σε προσφορές. Υπάρχουν τέσσερις τρόποι να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, είτε με αντικαταβολή, ή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω Paypal και ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε θα χρεωθείτε το αντίστοιχο αντίτιμο ως έξοδο αποστολής.

* Freshline.gr: Όταν τα καταστήματα είναι κλειστά, μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα Fresh Line μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας. Φρέσκα, σπιτικά καλλυντικά για όλα τα γούστα σας περιμένουν στους καταλόγους τους site, προκαλώντας τις αισθήσεις και υπόσχοντας τη μοναδική απόλαυση του home spa. Κάντε κλικ στο e-shop του καταστήματος και επιλέξτε το προϊόν που σας… μυρίζει καλύτερα.

* Masticspa.com: Όλα τα μυστικά ομορφιάς του Αιγαίου βρίσκονται σε αυτό το site. Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας εμπεριέχονται σε προϊόντα για το πρόσωπο, τα μαλλιά, το σώμα, τα χέρια, τη στοματική υγιεινή, καθώς και αφρόλουτρα, σαπούνια, είδη μακιγιάζ και αντηλιακά. Όλα με την αναγνωρισμένη ποιότητα της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων. Οι αγορές γίνονται είτε με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής κάρτας και το κόστος αποστολής είναι 7 ευρώ.

Ρούχα – αξεσουάρ

* Mangoshop.com: Η αγαπημένη μας ισπανική φίρμα νεανικής και γυναικείας ένδυσης πρόσφατα ξεκίνησε τη διάθεση των προϊόντων της online, μέσω ενός εξαιρετικά εύχρηστου όσο και υψηλής αισθητικής ηλεκτρονικού καταλόγου. Η χειμερινή συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα, από παλτό και καμπαρτίνες μέχρι φορέματα, εσώρουχα, παπούτσια και αξεσουάρ χωρισμένα ανάλογα με το στυλ τους σε casual, επίσημα, sport, τζιν και βραδινά. Επιλέγοντας ρούχο ή αξεσουάρ, στυλ και price range μπορείτε να βρείτε με μια ματιά ό,τι ψάχνετε και μάλιστα στο κόστος που σας συμφέρει. Μας αρέσει πολύ η ιδέα της ξεχωριστής κατηγορίας “Lovely Prices”, όπου βρίσκουμε συγκεντρωμένα τα οικονομικότερα κομμάτια όλων των κολεξιόν. Στα συν, σημειώστε ότι η παραγγελία σας παραδίδεται εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών και μάλιστα δωρεάν, αν το συνολικό κόστος ρούχων και αξεσουάρ υπερβαίνει τα 50 ευρώ.

* Koodos.com: Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα, εσώρουχα –όλα ανδρικά και γυναικεία, και όλα σε τιμές που έχουν πάρει την κατηφόρα. Ακούστε και μάρκες: Prada, Jimmy Choo, Dolce Gabbana, DKNY, Calvin Klein, Giorgio Armani, Diesel, Chloe, Gucci, Fendi, Marc Jacobs, Furla, Nike, Yves Saint Laurent… Η λίστα δεν έχει τέλος. Το Koodos είναι ο παράδεισος των απανταχού fashionistas, αλλά και όλων όσων αναζητούν στιλάτα ρούχα σε λογικές τιμές. Οι εκπτώσεις σε πολλά από τα προϊόντα φτάνουν μέχρι και στο 80% της αρχικής τιμής. Οι τιμές είναι σε λίρες Αγγλίας, και επιπλέον υπάρχει μία επιβάρυνση της τάξεως των 10 λιρών ανά παραγγελία για παράδοση στην Ελλάδα, αλλά ορισμένες από αυτές είναι τόσο χαμηλές που αξίζουν τον κόπο.

* E-Outlet.gr: Η ελληνική απάντηση στο Koodos μπορεί να διαθέτει σχετικά περιορισμένη γκάμα προϊόντων, προσφέρει όμως εξίσου δυνατές εκπτώσεις σε κομμάτια ανδρικής, γυναικείας και παιδικής γκαρνταρόμπας, με υπογραφές όπως αυτές των Burberry, Dolce Gabbana, Gant, Gucci, Hugo Boss, Max Mara, Stafanel, Trussardi και Versace. Ιδιαίτερα στο section «Εκτός Εποχής» θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε ασυναγώνιστες τιμές. Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή στην εταιρεία courier, για όσους διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών που πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα στο internet.

* Laredoute.gr: Οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές. Η μόδα του καταλόγου που έτυχε κάποιων αρχικών επιφυλάξεων όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στα ελληνικά δεδομένα πριν από περίπου δύο χρόνια εδραιώθηκε τελικά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Τα ρούχα της La Redoute προσφέρουν άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, καλύπτουν τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, ενώ από την τρέχουσα σαιζόν περιλαμβάνουν τις υπέροχες, αποκλειστικές δημιουργίες του Christian Lacroix. Στο ομώνυμο site θα βρείτε όλα τα προϊόντα του καταλόγου –casual και επίσημα ρούχα και αξεσουάρ, σπορ ένδυση, εσώρουχα αλλά και λευκά είδη– τα οποία διατίθενται και σε μεγάλα μεγέθη, για να μη χάσετε τα προνόμια σε περίπτωση που αποκηρύξετε τη δίαιτα. Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή αντί για πιστωτική κάρτα.

* Quelle.gr: Θα μπορούσε να είναι το «αδελφάκι» της La Redoute, με την οποία ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία –κατάλογος, site, τηλεφωνικές, ταχυδρομικές και online παραγγελίες. Διαθέτει τεράστια ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, τα οποία μπορείτε να δείτε ταξινομημένα ανά εύρος τιμής, ανά χρώμα ή ανά μάρκα, καθώς και είδη σπιτιού και λίγα ηλεκτρονικά είδη. Μας άρεσε επίσης πολύ το χριστουγεννιάτικο section που βρίσκεται ήδη στον αέρα και περιλαμβάνει ιδέες για δώρα, «γιορτινά» ρούχα και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια και προτάσεις διακόσμησης. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή, ενώ υπάρχει μια επιβάρυνση της τάξεως των 6,95 ευρώ για έξοδα αποστολής σε κάθε παραγγελία.

* Bonprix.gr: Η ίδια φιλοσοφία του καταλόγου, που διατίθεται και ηλεκτρονικά, και των τηλεφωνικών και online παραγγελιών ισχύει και εδώ. Τιμές ασυναγώνιστες, σχέδια που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, πλήρεις συλλογές ανδρικής, γυναικείας, νεανικής και παιδικής ένδυσης, εσώρουχα, παπούτσια και κάποια είδη σπιτιού. Η επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής είναι 10,95 ευρώ, ενώ μπορείτε να πληρώσετε το σύνολο της παραγγελίας σας με αντικαταβολή ή με πιστωτική κάρτα.

* Metajeans.com: Όπως λέει και το όνομά του, το ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα έχει αδυναμία στα jeans –χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περιορίζεται εδώ. Άκρως ενδιαφέρουσες ανδρικές και γυναικείες συλλογές, με νεανικό κυρίως ύφος, που περιλαμβάνουν μάρκες όπως Meltin’ Pot, Diesel, Gas, Guess, Replay, CK, Nolita και Miss Sixty. Οι τιμές σε πολλές περιπτώσεις εντυπωσιάζουν, αφού φτάνουν μέχρι και το 50% της αρχικής τιμής, ενώ πέρα από τα τζιν διατίθενται, επίσης, αξεσουάρ, ανδρικά και γυναικεία tops, φούστες, παλτό και jackets. Οι πληρωμές γίνονται με αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, ενώ τα έξοδα αποστολής είναι 6,25 ευρώ για κάθε παραγγελία.

* Starbags.gr: Αποκλειστικά για γυναίκες και αποκλειστικά για fashionistas με μια τάση ματαιοδοξίας, το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Starbags εισάγει στην εγχώρια αγορά τη λογική της ενοικίασης luxury κομματιών, που θα χρειαζόμασταν πολλά λεφτά για να αποκτήσουμε. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι σας καλούν τελευταία στιγμή στην απονομή των Όσκαρ –έστω, των βραβείων του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης– και δεν αντέχετε με τίποτα την ιδέα να εμφανιστείτε χωρίς επώνυμη τσάντα στο χέρι –ή τον ώμο. Τι κάνετε; Μπαίνετε στο Starbags, επιλέγετε μία από τις τσάντες προς ενοικίαση –τα ονόματα των οίκων, από το πρώτο ως το τελευταίο, είναι εντυπωσιακά: Balenciaga, Gucci, Burberry, Chanel, Tod’s, Cavalli, Valentino και Prada, για να αναφέρουμε μερικά–, πληρώνετε maximum 69 ευρώ για ένα ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο και κάνετε την πολυπόθητη εμφάνιση. Το online κατάστημα διαθέτει και κάποιες τσάντες προς πώληση, καθώς και fashion tips, quizzes και ωροσκόπια για να συμβουλευτείτε τους πλανήτες αν σας δυσκολεύει η επιλογή.