27/1/11

Bloomberg: Την σκότωσε, έζησε σε απομονωμένο νησί ,έκανε πλαστική και στο τέλος έγραψε και βιβλίο

 
Την σκότωσε, έζησε σε απομονωμένο νησί ,έκανε πλαστική και στο τέλος έγραψε και βιβλίο
Ένας Ιάπωνας ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Βρετανίδας εκπαιδευτικού Lindsay Hawker έχει...
 γράψει ένα βιβλίο όπου αποκαλύπτει πώς έζησε ως φυγάς σε ένα μακρινό απομονωμένο νησί , αλλα και για την πλαστική που έκανε στο πρόσωπό του για να αποφύγει τη σύλληψη.
Ο Tatsuya Ichihashi δεν αναφέρει πουθενά τη δολοφονία της κ. Hawker ή τα κίνητρά του στην επίμαχη αυτοβιογραφία που θα δημοσιευθεί αύριο.
Η κίνηση αυτή έχει δεχθεί σκληρή κριτική από την οικογένεια της εκπαιδευτικού και οι συγγενείς της δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους για τις ενέργειές του.
«Η οικογένεια της δολοφονημένης Βρετανίδας δηλώνουν την αηδία τους και απορούν πως αυτός ο άνθρωπος που δεν έχει ακόμη να δικαστεί για τη δολοφονία της συγγενής τους έχει τη δυνατότητα να γράψει και να δημοσιεύσει ένα βιβλίο.

Ο Ichihashi, 32 ετών, συνελήφθη το Νοέμβριο του 2009, μετά από δύο χρόνια από την δολοφονία της Hawker στο Τόκιο. Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο Ιάπωνας σκότωσε την 22 ετών εκπαιδευτικό και έθαψε μέσα σε άμμο το γυμνό σώμα της σε μια μπανιέρα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της .
Το θύμα, είχε σημάδια στα χέρια και στα πόδια και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν δεμένη με πλαστικά κορδόνι , ενώ σοβαρά χτυπημένο ήταν το πρόσωπο της.
Στην συνέχεια της ιατροδικαστικής έρευνας προέκυψε ότι είχε βιαστεί……..