24/1/11

Ξεφορτωθείτε την πρώην σας στο Facebook...


...παραμένοντας όμως φίλοι!
Χωρίσατε, δεν τη διαγράψατε αλλά δε θέλετε και να τη βλέπετε να σέρνεται στο facebook με ποσταρίσματα αναρτήσεις καψουροτράγουδα και κλαψουρίσματα; Εχουμε τη λύση!

Προς το παρόν, το Facebook επιτρέπει κάτι τέτοιο μόνο εφόσον...

...είχατε δηλώσει ότι ήσασταν σε σχέση (και μετά ότι χωρίσατε). Τι γίνεται όμως, όταν η σχέση δεν ήταν και γραπτά δηλωμένη (όπως ίσως συμβαίνει τις περισσότερες φορές);

To “Eternal Sunshine” είναι μια επέκταση για τον Chrome που, εμπνευσμένο από τη γνωστή ταινία “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (Η Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού) «σβήνει» τον/την πρώην σας από κάθε γωνιά του Facebook: από τη ροή ειδήσεων, το προφίλ, τις νέες εικόνες, τα προτεινόμενα φωτογραφικά άλμπουμ, ακόμη και από το chat. Κι όλα αυτά, χωρίς την αμετάκλητη κίνηση της διαγραφής του από φίλο.

Οι οδηγίες είναι απλές:
Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Eternal Sunshine.
Επισκεφτείτε (για τελευταία φορά) το προφίλ της / του πρώην σας και αντιγράψτε το ID από τη διεύθυνσή της / του. Είναι το όνομα ή νούμερο στο τέλος του URL του προφίλ όπως δείχνει η εικόνα.


Επικολλήστε το ID στο Eternal Sunshine και πατήστε enter.Τόσο απλά.

Και αν ποτέ θελήσετε να δείτε …πόσο υποφέρει μακριά σας, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε το προφίλ της / του μέσω της αναζήτησης.

Αντιδράσεις: