10/1/11

ΣΟΚ στην Αθήνα: Κλέβουν τα κατοικίδια και τα τρώνε


Στις γειτονιές του κέντρου ή τα Πατήσια οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι μετανάστες στοιβαγμένοι σε μικρά διαμερίσματα έχουν ξεπεράσει τα όρια της εξαθλίωσηςκαι έχουν φτάσει σε σημείο να αρπάζουν τα κατοικίδια από ηλικιωμένους με σκοπό να τα φάνε.
Γροθιά στο στομάχι αποτελεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας
"Το Ποντίκι".
Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι κάτοικοι αρχικά παρατήρησαν ότι στην οδό Φυλής, την Πιπίνου, την Αγίου Μελετίου και την Αριστοτέλους τα αδέσποτα σκυλιά άρχισαν να εξαφανίζονται...
Κανείς δεν μπόρεσε να φανταστεί τότε τι συνέβαινε.
Οι πρώτες υποψίες ήρθαν όταν εντοπίστηκαν μετανάστες να αρπάζουν τα κατοικίδια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους τα έβγαζαν βόλτα.
Λένε μάλιστα ότι επιλέγουν ηλικιωμένα άτομα τα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν, η περιφέρονται έξω από super market και βάζουν στο στόχαστρο τους σκύλους ανθρώπων που συνηθίζουν να τους δένουν έξω από το κατάστημα την ώρα που ψωνίζουν.
Όπως περιέγραψε μια κάτοικος που δέχθηκε επίθεση κατάφερε να σώσει το σκύλο της με τη βοήθεια καταστηματαρχών της περιοχής που έσπευσαν να τη βοηθήσουν.
Οι κάτοικοι λένε ότι έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία που ... σηκώνει τα χέρια ψηλά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τους αντιμετωπίζει ως γραφικούς...