10/11/11

Απ’το δρόμο με αγάπη

Στους δρόμους όλων των μεγάλων πόλεων συναντά κανείς αμέτρητους καλλιτέχνες που προσφέρουν γενναιόδωρα το ταλέντο τους τραγουδώντας και παίζοντας μελωδίες χώρις να απαιτούν κανένα αντάλλαγμα (αυτό το αφήνουν στην κρίση μας). Πολλοί διάσημοι παγκοσμίως τραγουδιστές έχουν ξεκινήσει από το δρόμο, όπως οι Tracy Chapman, Bob Dylan, Norah Jones κ.α. Στα αγγλικά αυτοί οι άνθρωποι λέγονται buskers και εξ' αυτών ξεκίνησε και στην Αθήνα η πρωτοβούλια Busking in Athens.
Έτσι, στις 18 Νοεμβρίου, στο spirit bar, θα έχουμε την ευκαιρία για πρώτη να απολαύσουμε μουσικούς των δρόμων της πόλης ενωμένους και έτοιμους να μας μεταφέρουν στη μαγεία της Αθήνας που ακόμη καλά κρατεί (ευτυχώς για όλους μας).
Μη μου πείτε, ότι δεν έχετε αφεθεί έστω και μία φορά στους ήχους των μουσικών των δρόμων περπατώντας, κάνοντας τα ψώνια σας ή πίνοντας τον καφε σας δε θα σας πίστευα!!Ακόμη όμως κι έτσι να είναι, δεν έχουμε παρά να δώσουμε ραντεβού σε αυτό το ιδιαίτερο φεστιβάλ με πρωταγωνιστές τους μουσικούς της οδού Ερμού και φυσικά δωρεάν είσοδο!!!
Α, και για σήμερα, 6 Νοεμβρίου, μπορείτε να κάνετε μία δοκιμή να πάτε στην καπνικαρέα κατά τις 18.00, για το pre-festival jam, έτσι για προθέρμανση!
από την Κάλλια Μιχοπούλου
Τόπος: Spirit Bar, Μιαούλη 13, Ψυρρή
Ώρα έναρξης: 20.00



1 σχόλια:

χαίρεται,

ονομάζομαι Γιώργος και είμαι διαχειριστής του kala-nea.gr. Έχουμε παρατηρήσει ότι έχετε επιλέξει να αναδημοσιεύσετε διάφορα άρθρα μας και χαιρόμαστε πολύ που μας παρακολουθείτε.

Υπάρχουν κάποια από αυτά που είναι αναδημοσιεύσεις και για τα οποία συνήθως γράφουμε και τις δύο πηγές από όπου τα βρίσκουμε πχ in.gr via kala-nea.gr φυσικά δεν μπορούμε να απαιτούμε το ίδιο και για εσάς. Για τα άρθρα όμως που είναι πρωτότυπα θα χαιρόμασταν να βλέπαμε την πηγή πιο πολύ για την ηθική ικανοποίηση των συντακτών που κουράζονται να τα γράψουν :)

Σας ευχαριστούμε και θα χαρούμε να αναδημοσιεύσουμε οποιοδήποτε καλό νέο μας στείλετε

καλημέρα