25/11/11

VIDEO: Σκηνή από το νέο Twilight προκαλεί σπασμούς και λιποθυμίες στους θεατές!

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στην Αμερική τις τελευταίες ώρες με αφορμή ορισμέναανεξήγητα περιστατικά που έλαβαν χώρα σε θεατές που παρακολουθούσαν την νέα ταινία της σειράς «Twilight».
Το πώς θα τελειώσει η ιστορία έχει πλέον μπει σε δεύτερη μοίρα, καθώς μια σκηνή της νέας ταινίας που έχει σπάσει ρεκόρ εισπράξεων προκαλεί την ανησυχία των θεατών.
Η ταινία «Breaking Dawn: Part One» περιέχει μεταξύ άλλων μια σκηνή στην οποία η βασική ηρωίδα Bella γεννά το μωρό - vampire που συνέβαλε από τον άνδρα της Edward!
Ο Brandon Gephart από το Roseville της California στην επίμαχη σκηνή άρχισε να έχει σπασμούς, όπως μετέδωσε το CBS Sacramento.
Ο Gephart θυμάται μόνο να βλέπει την σκηνή και να ξυπνά στο πάτωμα του cinema, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η κοπέλα του Kelly Bauman δήλωσε: Βλέπαμε την ταινία όταν ξαφνικά άρχισε να έχει σπασμούς, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Με τρόμαξε πάρα πολύ».
Το απίστευτο είναι ότι δεκάδες παρόμοια περιστατικά έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ.
Ένας άνδρας στο Jordan της Utah λιποθύμησε στην σκηνή της γέννησης και είχε σπασμούς και δυσκολία αναπνοής.
Τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της ίδιας σκηνής της ταινίας, η οποία περιέχει γρήγορες «φλασιές» κόκκινου, μαύρου και λευκού χρώματος.
Ο ειδικός στην επιληψία γιατρός Michael G. Chez δήλωσε στα αμερικανικά μέσα ότι δεν αποκλείεται αυτά τα χρώματα να προκαλόυν φωτοεπιληψία στους θεατές της ταινίας.
Η φωτοεπιληψία είναι μια μορφή επιληψίας που προκαλείται από την ευαισθησία μερικών ανθρώπων σε φως ή συγκεκριμένα φωτεινά σχήματα και σήματα.
Συνήθως αυτή η αρρώστια προκαλείται από εικόνες ή φώτα που αναβοσβήνουν γρήγορα στην τηλεόραση, τα βιντεοπαιχνίδια και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Θυμίζουμε ότι κρίσεις επιληψίας εκδηλώθηκαν σε αρκετά κλαμπ την εποχή που άρχισαν να χρησιμοποιούνται τα strobo, καθώς και ένα επεισόδιο της σειράς Πόκεμον που προκάλεσε κρίσεις επιληψίας σε πολλά παιδιά στην Ιαπωνία.


























mediagate.gr