30/11/11

Pravda: Η «εξωγήινη επίθεση» πλησιάζει…

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011, όταν η διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» δημοσίευσε πληροφορίες για «τρία γιγάντια UFO που θα επιτεθούν στη Γη το 2012». 


Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ έχουν ήδη εντοπιστεί και κατευθύνονται προς στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια τα οποία έχουν άκρως εχθρικές διαθέσεις. 


Η ημερομηνία που αναμενόταν να φτάσουν στον πλανήτη μας ήταν η 21 Δεκεμβρίου 2012.


Το άρθρο παρουσίαζε μία «απόρρητη ανακοίνωση» που διέρρευσε από το πρόγραμμα SETI, σύμφωνα με την οποία «τρία τεράστια UFO πλησιάζουν την Γη. Η NASA μέσω του προγράμματος HAARP τα εντοπίζει εγκαίρως ενώ λίγο αργότερα γίνονται πλήρως ορατά και από τα τηλεσκόπια. Το μεγαλύτερο από αυτά, έχει πλάτος 240 χιλιόμετρα».


Όπως αναφερόταν στο δημοσίευμα «αμέσως οι ερευνητές του SETI, προχωρούν σε δημόσια ανακοίνωση στην οποία παραδέχονται ότι τα αντικείμενα δεν είναι παρά εξωγήινα διαστημόπλοια. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί. Τα UFO θα φτάσουν στη Γη, τον Δεκέμβριο του 2012».


«Η ημερομηνία της επαφής με τους εξωγήινους», σημείωνε η ρωσική εφημερίδα,«φέρνει σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;», αναρωτιόταν.





pisoporta.wordpress.com