25/11/11

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ροναλντίνιο βρίσκεται το επιχειρηματικό γκρουπ του πρίγκιπα

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ροναλντίνιο βρίσκεται το επιχειρηματικό γκρουπ του πρίγκιπα που επισημοποίησε το ενδιαφέρον του στον 30χρονο άσο και άλλαξε τα δεδομένα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το ενδεχόμενο να ντυθεί στα πράσινα ο Ροναλντίνιο όχι μόνο δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά σύμφωνα με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, το deal έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να ολοκληρωθεί θετικά!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα Sportday ο μάνατζερ Ανδρέας Δημητρίου: «Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τον Αλ Σαούντ και τους άλλους επενδυτές που είναι μαζί του για να πάρουν τον Παναθηναϊκό. Πλέον μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για τον Ροναλντίνιο. Επικοινώνησε με τον Ασίς ένας από τους Άραβες επενδυτές και επισημοποίησε το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.
Η προσφορά που έχουν κάνει για τον παίκτη τον καλύπτει. Θα τα πούμε αύριο στην Αθήνα με ανθρώπους του πρίγκιπα».
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά Ροναλντίνο, η προσφορά αγγίζει τα 25 εκ. ευρώ για τον παίκτη (τα καλύπτει πετρελαϊκή εταιρία) για ένα χρόνο και τα 10 εκ. ευρώ που θέλει η Φλαμένκο (ενημέρωσε ο Ασίς την ομάδα).