30/11/11

Άγρια δολοφονία πατέρα και μωρού!

Τραγωδία που ξεπερνά την ανθρώπινη λογική στην Καλαμάτα! Αστυνομικοί της περιοχής εντόπισαν μέσα σε αρδευτικό κανάλι, στο χωριό Πλατύ Μεσσηνίας, έναν άνδρα νεκρό και δίπλα του σφαγμένο το μόλις τριών χρονών αγοράκι του.

Ο πατέρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το τραύμα ήταν διαμπερές και πιθανότατα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ακριβώς δίπλα του κείτονταν νεκρό το μόλις τριών ετών παιδί,
με ένα βαθύ τραύμα στο λαιμό.
Το τραγικό αυτό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν οδηγός που περνούσε από το σημείο, είδε ένα αυτοκίνητο να επιπλέει στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο νεκρός έμενε στο Πλατύ Μεσσηνίας και περιστασιακά ήταν αναβάτης σε ιπποδρομίες που γίνονται στην περιοχή. Όπως λένε οι πληροφορίες, η βάση του 35χρονου ήταν το Πλατύ αλλά μετακινούνταν συχνά για εβδομάδες και σε άλλες περιοχές όπου έβρισκε δουλειά.
Ο Πρόεδρος του χωριού Πλατύ, Γιώργος Τζαβάρας, είπε οτι ο 35χρονος Φίλιππος Μεσάι έμενε εκεί τα τελευταία 15 χρόνια. «Μας κόπηκαν τα πόδια μόλις μάθαμε τι έγινε. Όλο το χωριό σήμερα μόνο γι’ αυτό το θέμα μιλάει. Ήταν ένα παιδί καλό, ευγενικό που έτρεχε όπου έβρισκε μεροκάματο. Πρόσεχε τα παιδιά του.» (έχει άλλο ένα αγοράκι 11 χρονών που μένει με την μητέρα του).

«Ειδικά για τον 11χρονο γιό του», ειπε ο κ. Τζαβάρας, «το οποίο είχε πρόβλημα υγείας αγωνιζόταν με όλες του τις δυνάμεις.»

Και συνεχίζει: «Ο Φίλιππος ήταν κοινωνικός και αγαπητός. Βοήθησε το χωριό μας και τους νέους να ασχοληθούν με τις ιπποδρομίες που οργανώνουμε. Ήταν από τους κοινωνικούς Αλβανούς. Και στο καφενείο ερχόταν και όπου του λέγαμε για δουλειά έτρεχε».



newsit.gr