2/8/12

Τι προσφέρουν 15 εταιρείες Αυτοκινητου

Citroen
 
Citroen Economy Service ονομάζεται το πρόγραμμα για τη συντήρηση παλαιότερων αυτοκινήτων της γαλλικής εταιρείας. Συγκεκριμένα, για Citroen ηλικίας από 5 έως 15 ετών το Citroen Economy Service προσφέρει ...

ένα πλήρες σέρβις που περιλαμβάνει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων αναλωσίμων, καθώς και έναν έλεγχο του αυτοκινήτου με 125 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά). Οι κάτοχοι των μοντέλων Citroen μπορούν να επωφεληθούν για περιορισμένο διάστημα από έκπτωση της τάξης του 20% για μια σειρά ανταλλακτικά, 25% έκπτωση στα ελαστικά, καθώς και δωρεάν έλεγχο στο σύστημα κλιματισμού. Τέλος, 20% έκπτωση παρέχεται και στα αξεσουάρ.

Nissan
Η Nissan προσφέρει τα γνήσια ανταλλακτικά για τα μοντέλα παλαιότερων δεκαετιών με μειωμένες τιμές έως και 50%. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τα μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της Nissan. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ford

Mε κάθε προγραμματισμένη συντήρηση, η Ford παρέχει δωρεάν oδική βοήθεια πανευρωπαϊκής κάλυψης για έναν χρόνο, εφόσον η συντήρηση του οχήματος πραγματοποιηθεί στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Ford. Επιπλέον της δωρεάν oδικής βοήθειας, με κάθε προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματος στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Ford παρέχεται και δωρεάν φροντίδα ατυχήματος για έναν χρόνο (περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών για την ευκολότερη αποκατάσταση της ζημιάς).

Lancia - Jeep
Οι πελάτες της Lancia - Jeep μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια μέσω της κάρτας Club One, όπως δωρεάν κάρτα καυσαερίων, προέλεγχο ΚΤΕΟ, αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του air condition, αυτοκίνητο αντικατάστασης και έλεγχο κ.ά. Επίσης, όσοι κάτοχοι αυτοκινήτων Lancia έχουν ενεργοποιήσει την κάρτα Club One μέχρι τις 30 Αυγούστου 2012 μπορούν να κερδίσουν δωρεάν εργασία για την προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματός τους και έκπτωση από 20% έως και 35% στα ανταλλακτικά.


Fiat
Η Fiat προσφέρει το Clima Check Up, ένα πακέτο συντήρησης του κλιματισμού σε Fiat και Alfa Romeo με τιμή 59 ευρώ. Επίσης, προσφέρει τα οικονομικά πακέτα σέρβις «ForFare-ForAll» καθώς και προσφορές σε πακέτα γνήσιων ανταλλακτικών. Στα οικονομικά πακέτα σέρβις υπάρχει, για παράδειγμα, η δυνατότητα επισκευής της Alfa Romeo 147 1.6 TS και της 156 1.6 με 170 ευρώ (μικρό σέρβις) ενώ στο Fiat 500 1.2 το μικρό σέρβις κοστίζει 139 ευρώ. Οικονομικό είναι το μικρό σέρβις στο Panda (μοντέλο 03) με 120 ευρώ και στο Stilo επίσης με 120 ευρώ. Η τιμή του Clima Check Up όταν συνδυαστεί με τις προσφορές στο σέρβις είναι στα 29 ευρώ. Επίσης, προσφέρει μια νέα οικονομική σειρά (ευρείας κατανάλωσης) ανταλλακτικών με την ονομασία Classic Line για Fiat και Alfa Romeo.

Audi

Προσφέρει το πρόγραμμα συντήρησης Audi «5+ years Smart Pack» για μοντέλα άνω των πέντε ετών. Αφορά το A2, A3, A4, A6 και ΤΤ. Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται έκπτωση 10% σε εργασίες και 10% στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας μεταξύ 4-6 ετών, 15% σε εργασίες και 15% στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας μεταξύ 6-8 ετών, 18% σε εργασίες και 18% στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας 8 ετών και άνω. Σε ό,τι αφορά τα ανταλλακτικά φανοποιίας, ισχύει έκπτωση 10% για αυτοκίνητα ηλικίας μεγαλύτερης των 6 ετών.

Honda
H αντιπροσωπεία της Honda προσφέρει προγράμματα σέρβις που αφορούν τα δύο πιο σημαντικά μοντέλα της Honda, το Jazz και το Civic.
Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες της πρώτης γενιάς του Honda Jazz 2002-2008 έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το ετήσιο σέρβις του αυτοκινήτου τους μέσα από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Honda στην προτεινόμενη μέγιστη λιανική τιμή των 130 ευρώ. Ακόμη οι πελάτες του Civic (τρίθυρου και πεντάθυρου) μπορούν να πραγματοποιήσουν το σέρβις τους στην τιμή των 150 ευρώ.

Mitsubishi
Οι πελάτες του Mitsubishi Colt (2005-2010) έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το ετήσιο σέρβις του αυτοκινήτου τους μέσα από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Mitsubishi στην προτεινόμενη μέγιστη λιανική τιμή των 130 ευρώ. Περιλαμβάνει τις ετήσιες εργασίες συντήρησης, αλλαγή λαδιών και φίλτρου κ.ά.

Dacia - Renault
Το μεγαλύτερο μέρος των συνεργατών του δικτύου Dacia και Renault παρέχει εκπτώσεις τόσο στην εργασία όσο και στα ανταλλακτικά. Επιπλέον, παρέχονται εκπτώσεις σε πελάτες παλαιότερων ετών (μεγαλύτερων της 5ετίας) καθώς και σε πελάτες με περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.

Volvo
Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Volvo μπορούν να αγοράσουν - εφόσον επισκεφθούν το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Volvo Car Hellas - τα ανταλλακτικά και τα γνήσια αξεσουάρ με έκπτωση 20%. Παράλληλα, προσφέρεται ένας δωρεάν καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού και της καμπίνας επιβατών με κάθε προγραμματισμένο σέρβις ή επισκευές συνολικής αξίας άνω των 180 ευρώ.

Hyundai
Προσφέρει (μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Hyundai) 40% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εκπτώσεις με βάση την ηλικία του αυτοκινήτου και ειδικές εκπτώσεις στα clubs των αυτοκινήτων Hyundai. Επίσης, για το ix35 και το i30 παρέχεται δωρεάν σέρβις μέσω του προγράμματος One Credit Visa. Επίσης, προσφέρεται 5% έκπτωση στην αγορά νέου αυτοκινήτου εάν ο πελάτης πραγματοποιήσει πέντε συνεχόμενα σέρβις στο όχημά του.

Kia
Μέσω της κάρτας One Credit Visa και ανάλογα με το ύψος των πόντων που συγκεντρώνει ο κάτοχος ενός Kia μπορεί να καλύψει - μέσω της εξαργύρωσης των πόντων - το σύνολο του κόστους του σέρβις ή μέρος αυτού. Επίσης, όσοι πραγματοποιήσουν πέντε συνεχόμενα σέρβις δικαιούνται 5% έκπτωση στην αγορά ενός νέου Kia. Ακόμη, ισχύει 40% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εκπτώσεις με βάση την ηλικία του αυτοκινήτου και ειδικές εκπτώσεις στα clubs των αυτοκινήτων Kia.

BMW - Mini
Τα προγράμματα BMW Value Service και ΜΙΝΙ Value Service της BMW Hellas δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους μεταχειρισμένων μοντέλων BMW και Mini να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.
Ισχύει για BMW 1, BMW 3, BMW 5, BMW X3, ΒMW X5 (Ε53), με ημερομηνία ταξινόμησης από το 1998 έως και το 2009, όπως και για τα μοντέλα ΜΙΝΙ, με ημερομηνίες ταξινόμησης 2000 έως και 2009. Tα δύο προγράμματα θα τεθούν σε ισχύ από 1ης Αυγούστου σε όλο το δίκτυο επισήμων εμπόρων BMW και Mini.

Peugeot

Η Peugeot, μέσω του προγράμματος Service Deal 5+, προσφέρει στα μεταχειρισμένα μοντέλα της άνω των πέντε ετών οικονομικά πακέτα σέρβις και ανταλλακτικών. Περιλαμβάνει μια σειρά εργασιών και αλλαγής ανταλλακτικών όπως για το Peugeot 106 από 100 ευρώ, για το 206 από 113 ευρώ, για το 307 από 119 ευρώ, για το 406 από 126 ευρώ και για το 407 από 149 ευρώ. Οικονομικές προτάσεις ισχύουν και για τα ανταλλακτικά ενώ η εργασία και τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση ενός έτους. Επίσης, προσφέρεται δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ όπου αν προκύψουν εργασίες παρέχεται έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά και 10% στην εργασία του σέρβις.

VW
Η VW και μέσω του προγράμματος Volkswagen Economy προσφέρει ειδικές τιμές στο σέρβις για μοντέλα πενταετίας και άνω. Το πρόγραμμα αφορά μοντέλα Polo 1.2/1.4-MPI, Golf 1.4/1.6-MPI, Golf 1.4/1.6-FSI, Jetta 1.6-MPI και Passat 1.6/1.8-MPI (αφορά μοντέλα από 2000 έως και 2007). 
πηγη: newscity1

Αντιδράσεις: