26/8/12

G-Tech Fiat 500 Sportster. Καυτό παιχνίδι

Το G-Tech Fiat 500 Sportster είναι ένα καυτό παιχνίδι. Αποδίδει 340 άλογα στο δρόμο και με την βελτιωμένη εμφάνισή του, εσωτερική και εξωτερική, δείχνει πως απευθύνεται σε λάτρεις της ταχύτητας

Η G-Tech, μια γερμανική εταιρεία tuning, αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ένα νέο κιτ για το Fiat 500, το οποίο το αποκαλούν Sportster.
Το G-Tech Fiat 500 Sportster έρχεται με μερικές τροποποιήσεις σε ότι αφορά την εμφάνιση, εσωτερική και εξωτερική ταυτόχρονα με την σοβαρή αύξηση της ιπποδύναμης.
Για …ορεκτικό, το βασικό μοντέλο αποδίδει 221 ίππους, ενώ στην αμέσως επόμενη έκδοση που είναι το 500 RS 500 Sportster η ιπποδύναμη φθάνει τους  250 ίππους. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η κορυφαία έκδοση της σειράς του 500 Sportster G-Tech, αποδίδει 340 άλογα. Φανταστείτε τώρα ένα μικρό αυτοκίνητο, στο μέγεθος του Fiat 500 να «βγάζει» στο δρόμο περισσότερα από  300 άλογα.
Το Sportster με τα 340 άλογα   έχει μια χαμηλότερη γραμμή οροφής σε σύγκριση με το πρότυπο hatchback, ευρύτερους θόλους των τροχών, ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα, εκ νέου σχεδιασμένες πλαϊνές ποδιές και ένα νέο πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη . Πρέπει επίσης να αναφέρουμε την κεντρική εξάτμιση με δύο απολήξεις.
Στο εσωτερικό, η G-Tech 500 Sportster τοποθετεί  Recaro σπορ bucket καθίσματα, και τιμόνι Momo. Τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί.
Η G-Tech δεν αποκάλυψε την τιμή του νέου καυτού παιχνιδιού της 







Πηγη: news247