29/8/12

ΗΡΑΚΛΕΙΟ- Ενέδρα σε Χρυσαυγίτη. Τον έδειραν και του έκαψαν το μηχανάκι

Μάχη μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την υπόθεση ενέδρας που είχαν στήσει άγνωστοι μεταμεσονύχτιες ώρες σε 26χρονο μοτοσικλετιστή στη Φορτέτσα Ηρακλείου και η οποια είχε σαν αποτέλεσμα ο νεαρός να οδηγηθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος ενώ κινούνταν στη 01:30 με τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή της Φορτέτσας 5 άτομα του έκλεισαν το δρόμο και αφού τον ανάγκασε να κατέβει από το όχημά του άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές.
Η απίστευτης αγριότητα επίθεση ολοκληρώθηκε με τους άγνωστους δράστες να βάζουν φωτιά και να καίνε την μοτοσικλέτα του θύματός τους.
Η "συμμορία των πέντε" αφού έδωσε το "μήνυμα" που ήθελε εξαφανίστηκαν ενώ ο 26χρονος Ηρακλειώτης κάλεσε με το κινητό του τις αρχές και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι διωκτικές αρχές ερευνούν την υπόθεση για να εντοπίστουν τους δράστες του "τυφλού χτυπήματος"  ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Β' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση  της Χρυσής Αυγής στην ιστοσελίδα της
Η "Χρυσή Αυγή" σήμερα το πρωί εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το συμβάν:
Επίθεση δέχτηκε συναγωνιστής στο Ηράκλειο από αναρχικούς. Αργά όταν γυρνούσε στην δουλειά του του είχαν στήσει παγίδα με σύρμα στον δρόμο και μόλις έπεσε από την μηχανή του επιτέθηκαν 10 κρανοφόροι με ρόπαλα χτυπώντας τον στο κεφάλι. Μετά του έκαψαν και την μηχανή! Ο συναγωνιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία και η πυροσβεστική διενεργούν προανάκριση. Οι "ειρηνιστές" "κοινωνικοί αγωνιστές" της αναρχοαριστεράς ξαναχτύπησαν, προκαλώντας πλέον την τύχη τους.
Μιλώντας στο Flashnews.gr o 26χρονος ανέφερε ότι δέχτηκε επίθεση από 7 - 8 άτομα που του είχαν στήσει παγίδα με σύρμα στο δρόμο με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε να ανατραπεί και ο ίδιος να βρεθεί στο οδόστρωμα.
Στη συνέχεια οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν με μανία προκαλώντας του ελαφριά τραύματα.
Αφού κατόρθωσε να διαφύγει και να απομακρυνθεί από το σημείο, επιστρέφοντας είδε τη μοτοσικλέτα του να φλέγεται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο που απεστάλη στα μέσα:
Σήμερα (28-08-2012), τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, πέντε (5) άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ακινητοποίησαν και χτύπησαν απρόκλητα, 26χρονο ημεδαπό, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στη δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 26χρονος, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή της.
Ο 26χρονος, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Προανάκριση ενεργεί το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η ομάδα που επιτέθηκε στον 26χρονο αποτελούνταν από 5 και όχι 10 άτομα.
 Το βίντεο με το ρεπορτάζ που έπαιξε χτες στον τηλεοπτικό σταθμό Crete TV είνα χαρακτηριστικό της έντασης που υπάρχει αυτό το διάστημα στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταξύ των ναζιστών της Χρυσής Αυγής και του αναρχικού χώρου. Μια ένταση που προήλθε μετά τις φασιστικές επιθέσεις της συμμορίας εναντίον αριστερών, αναρχικών και μεταναστών το προηγούμενο διάστημα.

Μέλος της ναζιστικής συμμορίας έπεσε σε ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι και αφού τον ξυλοκόπησαν του έκαψαν και το μηχανάκι.
Δείτε το βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού:
 πηγη:Cretetv
Πηγή: flashnews.gr