9/8/12

Ελένη Πετρουλάκη: Η δηλητηρίαση της στην Κέρκυρα


Η γνωστή γυμνάστρια έπαθε δηλητηρίαση στην Κέρκυρα όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένεια της.
Ο Νάσος Γουμενίδης μέσα από το προσωπικό του blog, «Nassos blog» έγραψε:
Το  έχουν ματιάσει το κορίτσι. Μετά από την υπερκόπωση που την οδήγησε στο νοσοκομείο και την συνεχή αναβολή των διακοπών της, έπαθε τώρα και δηλητηρίαση! Η Ελένη μετά  τη γενέτειρά της-την Κρήτη-συνέχισε τις διακοπές της στη Κέρκυρα μαζί με τον σύζυγό  και τις κόρες της. 

Την Τρίτη το βράδυ φόρεσε ένα αέρινο φόρεμα και με όλη την οικογένεια πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο του νησιού. Μαζί τους και ένα φιλικό ζευγάρι. Η Ελένη λατρεύει τα θαλασσινά και  έτσι το τραπέζι γέμισε από μύδια, γαρίδες, γυαλιστερές και πολλά άλλα. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, η όμορφη γυμνάστρια ένιωσε ένα περίεργο πόνο στο στομάχι που δεν σταματούσε. 

Κατάλαβε πως κάτι την πείραξε και είχε πάθει δηλητηρίαση. Αμέσως κατευθύνθηκε ε προς τη τουαλέτα. Όταν επέστρεψε στο τραπέζι ζήτησε από τον σύζυγό της να φύγουν. Έτσι κι έγινε. Το επόμενο βράδυ η Ελένη που είχε υποστεί και στο παρελθόν δηλητηρίαση, και ξέρει τι να κάνει, μπήκε σε… δίαιτα! Αναγκαστικά! πίνει πολλά υγρά και για λίγες μέρες θα τρέφεται με  σούπες  με βάση το ρύζι,  ζυμαρικά και κοτόπουλο.