26/8/12

Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα

Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα Κυριακή, αφού το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 40 και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

 Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται γενικά από 25 έως 40 βαθμούς κελσίου ενώ σε παραθαλάσσιες περιοχές 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα. Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 39 και πιθανώς κατά τόπους 40 βαθμούς κελσίου.


 Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.


 Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 25 έως 40 βαθμούς κελσίου και στις παραθαλάσσιες περιοχές και το Ιόνιο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 40 και πιθανώς κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου.


 Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 38 βαθμούς Κελσίου.