31/8/12

Η Λέχου πριν την πλαστική στην μύτη

Είναι κρίμα μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της... (και διακριτική παρουσία εν γένει) να κάνει το γύρο του διαδικτύου με αφορμή μια διαφήμιση για σαμπουάν που γύρισε το 1991.

Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη με την Κατερίνα Λέχου, αφού η συγκεκριμένη διαφήμιση λειτουργεί ως αποδεικτικό στοιχείο για όσους ψάχνουν τι έχει αλλάξει πάνω της.


Η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων υπερβάλλει, όπως συνήθως, καθώς μιλάει για πολλαπλές πλαστικές. Ενώ παρακολουθώντας το διαφημιστικό του Ultrex συνειδητοποιείς ότι υπάρχει όντως διαφορά στην εικόνα της Κατερίνας τώρα και τότε. Συγκεκριμένα στο μήκος και το σχήμα της μύτης της.


Ενώ για όσους αναζητούν και το πότε ακριβώς έλαβε χώρα αυτή η πλαστική, σας παραθέτουμε και ένα δεύτερο βίντεο που δείχνει την Λέχου με εμφάνιση όπως την ξέρουμε τώρα από ένα σίριαλ του 1994.


Πάντως, το αν έκανε ή οχι μια πλαστική στα 18 της, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Λέχου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες των τελευταίων 15 χρόνων.


Όπως αποδυκνύει και η γυμνή καλλιτεχνική φωτογράφηση που είχε κάνει πριν 3 χρόνια για λογαριασμό του Τάκη Διαμαντόπουλου.