5/8/12

Τα τρελά έξοδα των Star στις διακοπές

Ξεφαντώνουν, χαλαρώνουν και ξοδεύουν τρελά ποσά οι Star στις διακοπές τους...
Γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε μια λίστα με τα ασύλληπτα ποσά που ξοδεύουν όταν ταξιδεύουν.

Στη λίστα με το ποιος ξοδεύει τα περισσότερα την πρώτη θέση κατέχει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με το αστρονομικό ποσό των 450.000 ευρώ την εβδομάδα. Η παραξενιά του; Δεν πάει πουθενά αν στο γιωτ δεν υπάρχει ελικόπτερο.


Το ασημένιο μετάλλιο πάει στην Kim Kardashian με 200.000 την εβδομάδα ενώ το χάλκινο στην ανεπανάληπτη Rihanna με 180.000 ευρώ την εβδομάδα.


Δείτε ποιες διασημότητες δεν σταματούν να ξοδεύουν και να καλοπερνούν...
 

 Ο Leonardo DiCaprio / 450.000 ευρώ την εβδομάδα, με ιδιοτροπίες όπως να ενοικιάσει ένα ιδιωτικό αεροπλάνο την τελευταία στιγμή ή να απαιτήσει να υπάρχει ένα ελικόπτερο στο γιωτ.

 
 Η Kim Kardashian πάντα μαζί με τον Kanye West ξοδεύουν περίπου 200.000 ευρώ την εβδομάδα όταν κάνουν διακοπές στο Μαϊάμι.




 Η Rihanna για τις διακοπές της στο Κάπρι και άλλα κοσμοπολίτικα νησιά της Μεσογείου ξόδευε 180.000 ευρώ την εβδομάδα.




 Το μοντέλο Laeticia Hallyday ξόδεψε μέχρι και 150.000 ευρώ την εβδομάδα για τα προσωπικά της έξοδα όταν βρισκόταν με το γιότ της στην περιοχή Cap Ferrat. Ένα παραθαλάσσιο θέρετρο ανάμεσα στο Μονακό και την Νίκαια και ένα από τα πιο περιζήτητα για διακοπές και ακριβά μέρη στον κόσμο.

John Travolta και Robert De Niro: Μοιράστηκαν τις διακοπές τους στην χώρα μας ξοδεύοντας περίπου 50.000 ευρώ την εβδομάδα μόνο για την θαλαμηγό που τους φιλοξενούσε.

 Ένα από τα μέρη που επισκέφτηκαν ήταν η Μύκονος, ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά των πλουσίων στον κόσμο.

 Η Jessica Alba / επέλεξε το Amalfi για να δώσει για μία μόνο εβδομάδα 35.000 ευρώ


 Ο George Clooney μένει πιστός στην αγαπημένη του λίμνη Como και στη βίλα που διαθέτει εκεί, όπου ξοδεύει το "μικρό" ποσό των 15.000 ευρώ την εβδομάδα.

 
 
Η Villa Oleandra στο Κόμο
 
 
 
 
 
 
πηγη:star