5/8/12

Εικόνες που σοκάρουν: Διάσημος ηθοποιός κάνει χρήση ναρκωτικών (photos)

Έχει γίνει γνωστός όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και για την εκκεντρική και άκρως προκλητική συμπεριφορά του...

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε όριο, αφού όχι μόνο παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έκανε χρήση ναρκωτικών, αλλά δημοσιοποίησε εικόνες όπου κάνει χρήση ηρωίνης σε ηλικία 20 ετών!Ο λόγος για τον Βρετανό ηθοποιό Ράσελ Μπραντ, πρώην σύντροφο της Κέιτι Πέρι, με χολιγουντιανές ταινίες στο ενεργητικό του και τηλεοπτική καριέρα.

Οι αποκαλυπτικές εικόνες προέρχονται από ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο ίδιος παρακολουθεί το βίντεο όπου κάνει χρήση ηρωίνης και στη συνέχεια σχολιάζει αυτή την πτυχή της ζωής του.

Μάλιστα, παραδέχεται πως… ζηλεύει τον τότε εαυτό του, και πως δεν τον νοιάζουν, ούτε η φήμη, ούτε τα χρήματα, ούτε οι γυναίκες και το σεξ που απέκτησε στην πορεία της ζωής του με την εξέλιξη της καριέρας του.

“Αν με ρωτάς, θα προτιμούσα να γυρίσω στην περίοδο που ήμουν εθισμένος στην ηρωίνη” λέει χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία δέκα χρόνια πάντως, ο Μπραντ είναι “καθαρός”, ενώ όσο κι αν αγαπούσε τον εθισμό του στα ναρκωτικά, δεν μπορεί να μην παραδεχτεί τις ολέθριες συνέπειές τους:

“Οι συνέπειες των πράξεων μου, επηρέασαν πολλούς ανθρώπους. Η ηρωίνη είναι άπληστο ναρκωτικό. Σου παίρνει τα πάντα. Πρώτα τα χρήματα, έπειτα τους φίλους, την οικογένεια σου, το αυτοκίνητο σου, το σπίτι σου”. 




 

p