4/3/12

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 05/03/2012

Συννεφιά σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές αρχικά στα δυτικά, με σταδιακή επέκταση των φαινομένων στα κεντρικά και νότια, περιμένουμε τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 12 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 7 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς από το μεσημέρι και μετά τοπικά στο Κρητικό. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα βρέξει, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. 

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

πηγη:meteo

Αντιδράσεις: