23/3/12

Ντομινίκ Στρος Καν: Πρωταγωνιστής σε νέες σεξουαλικές αποκαλύψεις

Μία ξανθιά κυρία ονόματι Béatrice Legrain κατηγορεί τον Στρος Καν ότι είναι ο πρωταγωνιστής ενός 90λεπτου οργίου, το οποίο έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2009 σε υπόγειο εστιατορίου στο Παρίσι.



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την πολυτάραχη σεξουαλική ζωή του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν.
Μετά τη σύλληψή του 2011, με την κατηγορία ότι βίασε την καμαριέρα του ξενοδοχείου «Sofitel» στο Μανχάταν, μία ξανθιά κυρία ονόματι Béatrice Legrain κατηγορεί τον Στρος Καν ότι είναι ο πρωταγωνιστής ενός 90λεπτου οργίου, το οποίο έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2009 σε υπόγειο εστιατορίου στο Παρίσι, σύμφωνα με την ισπανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.
Σύμφωνα λοιπόν με την Legrain, η οποία διατηρεί οίκους ανοχής στο Βέλγιο, μαζί με τον σύντροφό της Dominique Alderweirel, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ είχε μία συνεύρεση μαζί της, ενώ ταυτόχρονα πέντε άνδρες βρίσκονταν στον χώρο και απολάμβαναν το θέαμα.
Το «πάρτι» έγινε στις 6 Μαρτίου του 2009 στο εστιατόριο «L' Aventure» αποκάλυψαν οι Legrain και Alderweirel.
Μάλιστα ο Ντομινίκ της είχε επιτεθεί στην τουαλέτα του εστιατορίου λίγο νωρίτερα: «Πήγα στο μπάνιο, με ακολούθησε και στο διάδρομο με άρπαξε από το λαιμό και μου είπε "εσένα θέλω"».






πηγη:imerisia