28/3/12

Ποιο Τζιν Κάνει Για Το Σωματότυπό Σας;

Διαβάστε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε ένα τζιν που θα σας κολακεύει, ανάλογα με τον σωματότυπό σας.

Σωματότυπος κλεψύδρα
Ένα κλασικό παντελόνι καμπάνα θα σας δείχνει λεπτή σε όσα σημεία χρειάζεται αλλά ταυτόχρονα θα αναδεικνύει τις σέξι καμπύλες σας.

Σωματότυπος αχλάδι
Ένα τζιν με ψηλή μέση είναι το ιδανικό για εσάς. Μη νομίζετε ότι αυτό θα κάνει τους γλουτούς σας να φαίνονται ακόμα μεγαλύτεροι, αντιθέτως, αν είναι σωστά φτιαγμένο θα κολακεύει τους γλουτούς και τις καμπύλες σας. Διαλέξτε κάποιο σχέδιο που δεν έχει πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες ιδίως στο πίσω μέρος του γιατί προσθέτουν όγκο στο σώμα σας.
Ψηλή και λεπτή
Αν είστε ψηλή και λεπτή μπορείτε να διαλέξετε ένα μακρύ και στενό παντελόνι σε ίσια γραμμή. Αν σας αρέσουν τα πολύ στενά τζιν βρείτε το σωστό σχέδιο ώστε να έχει τέλεια εφαρμογή επάνω σας και αποφύγετε τα μικρότερα νούμερα γιατί μπορεί το τζιν να στενέψει μετά από κάποια πλυσίματα.
Με παραπανίσια κιλάκια
Αν έχετε περιττά κιλάκια αποφύγετε τα πετροπλυμένα, προτιμήστε κάποιο τζιν σε σκούρο χρώμα, είτε σε ίσια γραμμή είτε σε στιλ παντελονιού. Οι λεπτές γραμμές τζιν κολακεύουν το σώμα αφού δημιουργούν την ψευδαίσθηση πιο ψηλού ποδιού. Αν τελικά προτιμήσετε ένα πιο φαρδύ τζιν συνδυάστε το με τακούνια και αξεσουάρ για να μη χάσετε τη θηλυκότητά σας.
Λεπτοκαμωμένη
Αν είστε λεπτοκαμωμένη μπορείτε να επιλέξετε παντελόνια σε ίσια γραμμή ή skinny jeans.
Μην προτιμήσετε χαμηλοκάβαλα τζιν και αποφύγετε τα ρεβέρ γιατί θα σας αφαιρέσουν πόντους.

Extra tips:
• Επιλέξτε ύφασμα καλής ποιότητας, μην είναι πολύ ελαστικό γιατί μπορεί να χάσει τη φόρμα του μετά από μερικά πλυσίματα.
• Δώστε σημασία στις ραφές, να έχει ίσιες γραμμές, οι τσέπες να είναι στην ίδια ευθεία και να μην υπάρχουν δυσαναλογίες στη μέση και στον καβάλο.
• Προσέξτε ώστε το πίσω μέρος της μέσης του τζιν να μην υπάρχει κενό αλλά να είναι κοντά στο σώμα σας όταν το φοράτε.






Πηγη:mychannel