18/3/12

Οριστική διακοπή στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1 (Βίντεο από τα επεισόδια)








Σοβαροί τραυματισμοί, φωτιές, μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και αστυνομικών , κροτίδες, φωτοβολίδες και αρκετά ακόμη περιστατικά που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό, σημάδεψαν το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για την 25 αγωνιστική.

Στο 82’ ο Τάσος Κάκκος διέκοψε τον αγώνα οριστικά εις βάρος του Παναθηναϊκού και πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή.
Η ένταση ξεκίνησε μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας.
Ο αγώνας ξεκίνησε, μπροστά σε 50.000 θεατές και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ με τον Ολυμπιακό να είναι σε κακή μέρα και τον Παναθηναϊκό σε χειρότερη.
Το δεύτερο μέρος καθυστέρησε να ξεκινήσει για 45 λεπτά λόγω ρίψης κροτίδων και φωτοβολίδων και άρχισε αφού ο Κάκος πήρε διαβεβαιώσεις από την αστυνομία. Στο 51’ ο Abdoun σκόραρε για τον Ολυμπιακός με σουτ έξω από την περιοχή, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει ανεπιτυχώς, όμως σύντομα το ενδιαφέρον στράφηκε και πάλι στις κερκίδες.
Στη θύρα 5 οπαδοί έβαλαν φωτιά, στη συνέχεια ακολούθησε ρίψη αντικειμένων και κροτίδων και τελικά στο 82’ ο Κάκος φώναξε τις ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ ξεκινούσαν νέες μάχες μεταξύ οπαδών και αστυνομικών.
Γκολ: Abdoun 51’
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: 
Καρνέζης, Sarriegi, Cante, Vitolo (Καραγκούνης 57’), Χριστοδουλόπουλος, Quincy, Zeca (Toche, 75’), Μαρίνος (Βύντρα 46’), Simao, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.
Ολυμπιακός: Megyeri, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Modesto (Marcano 76’), Mellberg, Kazim (Djebbour 63’), Mirallas (Fuster 82’), Χολέβας, Orbaiz, Makoun, Abdoun.
Δείτε σε λίγο το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1
Δείτε video με τα επεισόδια στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1















πηγη:sportena