17/3/12

Πρόγνωση καιρού για Σάββατο 17/03/2012

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, στα δυτικά παροδικά αυξημένες και μικρή άνοδο της μέγιστης θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 5 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, και στον Κορινθιακό μέτριοι 5 μποφόρ. 

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Τα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες θα είναι αυξημένα, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ. 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ. 





πηγη:meteo