1/3/12

Ελλάδα-Βέλγιο 1-1 (Τα γκολ)

Όσον αφορά τον αγώνα, το πρώτο μέρος είχε δύο πρόσωπα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Το καλό του ξεκινήματος, όπου οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος μπήκαν πολύ δυνατά, πέτυχαν ένα γκολ, πίεσαν και για περισσότερα και το κακό στο οποίο οι Βέλγοι πήραν τα ηνία, ισοφάρισαν και έκαναν ευκαιρίες για να περάσουν μπροστά. Γενικά το θέαμα δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν και το καλύτερο, κάτι απολύτως λογικό από την στιγμή που οι καιρικές συνθήκες (δυνατός αέρας) και κατάσταση του γηπέδου (γλιστρούσε σε πολλά σημεία από την βροχή των προηγούμενων ημερών), δεν ήταν και οι καλύτερες.



Οι συνθέσεις:
Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (46' Κυρ. Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης (46' Καραγκούνης), Φωτάκης (64' Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (46' Φορτούνης), Σαμαράς (77' Αθανασιάδης), Γκέκας (85' Φετφατζίδης).
Βέλγιο (Λίκενς): Μινιολέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Κομπανί, Λόμπερτς, Ντεφούρ (82' Ναϊγκολάν), Αζάρ (46' Λουκάκου), Φελαϊνί, Μιραλάς (64' Βερτόνγκεν), Βίτσελ (58' Ντεμπελέ), Σαντλί.