1/3/12

ΑΠΕΡΓΙΕΣ 1/3/2012

ΗΣΑΠ 24ωρη


ΗΣΑΠ 24ωρη, Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό αύριο, Πέμπτη 1 Μαρτίου, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό του ΗΣΑΠ και του Τραμ. Σε ανακοίνωσή τους, τα σωματεία των ηλεκτροδηγών εκφράζουν την αντίθεσή τους στην εφαρμογή των μέτρων «που καταργούν στην πράξη ό,τι μέχρι σήμερα εξασφάλιζε και κατοχύρωνε τα ελάχιστα για τους εργαζόμενους», ενώ κάνουν λόγο για «απαξιωτική τακτική» που καταλήγει στη διάλυση των μέσων σταθερής τροχιάς.




Μετρό 24ωρη



Μετρό 24ωρη,
Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό αύριο, Πέμπτη 1 Μαρτίου, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό του ΗΣΑΠ και του Τραμ. Σε ανακοίνωσή τους, τα σωματεία των ηλεκτροδηγών εκφράζουν την αντίθεσή τους στην εφαρμογή των μέτρων «που καταργούν στην πράξη ό,τι μέχρι σήμερα εξασφάλιζε και κατοχύρωνε τα ελάχιστα για τους εργαζόμενους», ενώ κάνουν λόγο για «απαξιωτική τακτική» που καταλήγει στη διάλυση των μέσων σταθερής τροχιάς.





Τραμ 24ωρη


Τραμ 24ωρη, Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό αύριο, Πέμπτη 1 Μαρτίου, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό του ΗΣΑΠ και του Τραμ. Σε ανακοίνωσή τους, τα σωματεία των ηλεκτροδηγών εκφράζουν την αντίθεσή τους στην εφαρμογή των μέτρων «που καταργούν στην πράξη ό,τι μέχρι σήμερα εξασφάλιζε και κατοχύρωνε τα ελάχιστα για τους εργαζόμενους», ενώ κάνουν λόγο για «απαξιωτική τακτική» που καταλήγει στη διάλυση των μέσων σταθερής τροχιάς.




Εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟ 12:00 έως τέλος βάρδιας


Εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟ 12:00 έως τέλος βάρδιας, Σε κλιμακούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟ - Ημέρα διαμαρτυρίας η Πέμπτη μέχρι το τέλος Μαρτίου Σε κινητοποιήσεις αποφάσισε να προχωρήσει ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Υπαλλήλων ΥΠΠΟ ενάντια στα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Σήμερα Τετάρτη ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης παρέμεινε κλειστός από τις 12.00 – 15.00, ενώ μέχρι το τέλος Μαρτίου οι υπάλληλοι αποφάσισαν να καθιερώσουν την Πέμπτη ως σταθερή ημέρα διαμαρτυρίας, από τις 12.00 έως το τέλος της βάρδιας, έξω από την κεντρική υπηρεσία ή άλλο χώρο που θα κριθεί σκόπιμο. Για την Πέμπτη 8 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί κλείσιμο της Πατησίων με άλλους συλλόγους από τις 12.00 το μεσημέρι....




Εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ 24ωρη


Εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ 24ωρη,Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 1η Μαρτίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 2 Μαρτίου 2012.