7/8/12

Νιάρχος- Ρόιτφελντ: Οι κολλητοί φίλοι στη Σπετσοπούλα


Μπορεί η Αθηνά Ωνάση να απαρνείται τον ιδιωτικό της παράδεισο, τουτέστιν το ιδιωτικό της νησί Σκορπιό, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα εγγόνια του Σταύρου Νιάρχου. Αντιθέτως μάλιστα, τα υπέρ κοσμικά εγγόνια του μεγιστάνα, φροντίζουν κάθε καλοκαίρι να κάνουν ένα πέρασμα από το νησί τους την Σπετσοπούλα και σπεύδουν να φέρουν μαζί τους και φίλους, όλοι μέλη του διεθνούς jet set. 

Τις τελευταίες μέρες στο νησί έχει καταφτάσει ο κολλητός φίλος του Σταύρου Νιάρχου, ο διάσημος έμπορός τέχνης και γιός της πρώην διευθύντριας της Γαλλική VOGUE, Βλαντιμίρ Ρεστόιν Ρόιτφελντ – ο οποίος της μοιάζει τρομερά. Οι δυο τους, μαζί με τον πρίγκιπα Πιέρ Κασιράγκι του Μονακό, με την φήμη του playboy, είναι κολλητοί φίλοι και φροντίζουν να διασκεδάζουν μαζί συχνά. Ο Σταύρος με τον Βλαντιμίρ, είναι αχώριστοι, και ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει μαζί σε κοσμικές εξόδους ανά τον κόσμο. 

Ο Σταύρος δε, έχει κληρονομήσει την λατρεία του παππού του για την τέχνη, κι έτσι με κολλητό τον Βλαντιμίρ, ως μετρ της τέχνης, εξασφαλίζει τα καλύτερα έργα ανά τον κόσμο στις καλύτερες τιμές.

Οι τρεις φίλοι πριν μερικούς μήνες είχαν απασχολήσει τις κοσμικές στήλες ανά τον κόσμο με καβγά που ξέσπασε στο μοδάτο κλαμπ «Double Seven» στο Meatpacking District της Νέας Υόρκης. Ο εν λόγω καβγάς είχε αποτέλεσμα ο Πρίγκιπας να βρεθεί στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι! Βέβαια οι κολλητοί του φρόντισαν να ανταποδώσουν τις μπουνιές. 

Η αλήθεια είναι ότι αφορμή για την γνωριμία των δύο φίλων, ήταν η αδερφή του Βλαντιμίρ, η εκρηκτική Τζούλια, η οποία είχε δεσμό με τον Σταύρο. Μπορεί η σχέση τους να μην ευδοκίμησε αλλά δημιουργήθηκε μια δυνατή φιλία ανάμεσα στα αγόρια. Φήμες θέλουν τον νεαρό Νιάρχο σε λίγο καιρό να απαρνείται την εργένικη ζωή και να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλλονή Τζέσικα Χαρτ. 




πηγη:zougla