25/10/11

ΖΩΔΙΑ, 25 Οκτωβρίου 2011


Ο ενθουσιασμός σας και η αισιοδοξία σας θα είναι πολύ έντονα σήμερα αλλά προσέξτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο να αξιολογήσετε αληθινά τις καταστάσεις. Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες αν δεν είστε σίγουροι για την προσωπικότητα των ατόμων που έρχεστε σε επαφή. Η βιασύνη σας μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα αφού ενεργείτε παρορμητικά και δημιουργείτε ένταση σε σχέση με το περιβάλλον σας.
TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Η περίοδος που διανύετε είναι αρκετά πιεστική. Μελετήστε το κάθε σας βήμα προσεκτικά και μην κάνετε παράτολμες κινήσεις. Μην κάνετε πράγματα για τα οποία δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Αυτή την χρονική περίοδο νέα πρόσωπα θα σας πλησιάσουν και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Στα αισθηματικά σας πρέπει να ακολουθήσετε μια περισσότερο ορθολογιστική προσέγγιση. Τα συναισθήματα σας βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και ισχυροποιείται η καλή διάθεση σας.

Εάν οι άλλοι θέσουν σε αμφιβολία τα σχέδια σας θα επαναστατείτε και θα τους απομακρύνετε εσείς οι ίδιοι, καθώς κυνηγάτε ένα μεγαλύτερο όραμα. Θα είστε σε εγρήγορση καθώς σας περιμένουν πολλές εξωτερικές δραστηριότητες και οργάνωση. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και όχι μόνο στις ανάγκες των άλλων. Αλλάξτε διάθεση και προσπαθήστε να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις που σας αγχώνουν τελευταία.
Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες. Ορισμένα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας σύντομα θα επιλυθούν. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το μέλλον της σχέσης σας. Στην εργασία σας τώρα είναι πιθανόν να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα γι’ αυτό συγκρατηθείτε και μην εκνευρίζεστε. Μπορεί να έχετε καλή τύχη και η σωστή κρίση σας να σας βοηθήσει να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις.

Πολλά πράγματα θα σας έρχονται πιο εύκολα από ότι υπολογίζατε κι αυτό θα σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες και όλα θα πάνε όπως τα υπολογίζατε και τα είχατε σχεδιάσει. Η ισχυρογνωμοσύνη σας και η τάση σας να υπερβάλετε σε κάποιες καταστάσεις δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τώρα. Προσέξτε μία συναισθηματική ένταση που θα προκύψει. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε από τις τελευταίες εντάσεις, άσχετα αν έχετε δίκιο.

Αυτή είναι μία πολύ καλή χρονική περίοδος για δραστηριοποίηση σε μια δημιουργική εργασία. Θα είστε πολύ ικανοί στο να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των κοντινών σας ανθρώπων, και θα δίνετε πολλά. Μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητα σας και θα αισθάνεστε ανεβασμένοι ψυχολογικά. Μην γίνεστε καθόλου παρορμητικοί και ό, τι σας προτείνουν, πριν απαντήσετε, να το σκεφτείτε πάρα πολύ καλά.

Φροντίστε να εξωτερικεύσετε περισσότερο τα συναισθήματα σας, για να φύγουν οι ανασφάλειες σας. Τώρα θα μπορέσετε να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τολμήστε με την γοητεία σας και δεν θα χάσετε. Θα είστε τώρα σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθετε ότι είναι σε στασιμότητα εδώ και αρκετό καιρό και δεν προχωράνε με τίποτα. Δεν αποθαρρύνεστε όμως και ξεκινάτε πάλι με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και κάνετε πάρα πολλά πράγματα για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Τώρα θα πρέπει να έχετε ώριμη σκέψη για το πώς θα χειριστείτε τα θέματα που σας απασχολούν. Είναι πιθανό να έχετε κάποιες εξελίξεις σε ένα εργασιακό σας ζήτημα. Στα αισθηματικά σας να περιμένετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Θα πρέπει όμως να αναζητήσετε την κατάλληλη ευκαιρία. Κάποια σίγουρη και σημαντική προώθηση στην εργασία σας είναι πιθανή αυτές τις ημέρες. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για όσα ακούσετε σήμερα.

Τώρα θα σχεδιάζετε κάποια πράγματα για το μέλλον σας και θα είστε ενθουσιασμένοι από μια ιδέα που θα σας δώσουν οι άλλοι και η οποία σας υπόσχεται πολλά πράγματα για το μέλλον. Πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας και προσέξτε μην παρεξηγείτε εύκολα τους άλλους. Θα έχετε τώρα ιδιόμορφες επιθυμίες και ενδιαφέροντα. Προσεγγίστε τα δικά σας άτομα και είναι σίγουρο ότι μπορούν να σταθούν δίπλα σας και να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

Κάποια άτομα επηρεάζουν την συμπεριφορά σας απέναντι στο πρόσωπο που αγαπάτε. Προσέξτε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε γιατί ο σύντροφος σας δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας. Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, θα περάσουν μέσα από ιδιαίτερες αλλαγές. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε και να θέσετε νέες βάσεις. Πολύ πιθανόν να σας καταλαμβάνει μια έντονη επιθυμία για να βρεθείτε για λίγο μόνοι σας, μακριά από τον πολύ κόσμο.

Αποφύγετε αυτές τις μέρες να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες. Ό, τι συζήτηση κάνετε για οικονομικά θέματα, χειριστείτε τα με πολύ μεγάλη προσοχή, για να μην βρεθείτε αργότερα μπλεγμένοι. Με τις τόσες ευθύνες που έχετε στο κεφάλι σας, έχετε παραμελήσει λίγο τα αισθηματικά σας. Καλό είναι να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σας για να αποφύγετε εντάσεις και λόγια άσχημα που θα είναι απρόβλεπτα.


Θα δείχνετε έντονη φιλικότητα και θα ελκύετε τους ανθρώπους γύρω σας. Γοητεύετε με το χαμόγελο σας και την εξωστρέφεια σας. Η ηρεμία και η απομόνωση δεν είναι τώρα για σας. Είναι πιθανό να συναντήσετε καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδια σας. Όλα αυτά είναι, όμως, προσωρινά και σύντομα θα περάσουν. Μην κάνετε άσχημα λόγια γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρό πρόβλημα. Θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο υπομονή όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

http://www.e-zwdia.gr/