25/10/11

Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου 2011


Πολλοί από εσάς έχετε ήδη οργανώσει την εκδρομή σας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.
Διαβάστε τον καιρό για το πρώτο τριήμερο ξεκούρασης μετά το καλοκαίρι σε 10 μεγάλες πόλεις.

Κυρίως αίθριος αναμένεται ο ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Η παρέλαση, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει με μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας και αρκετά ηλιόλουστο θα είναι το Σάββατο. Συννεφιασμένη, αντίθετα, η Κυριακή. Η θερμοκρασία σε πολύ καλά για την εποχή επίπεδα, περισσότερο κρύο το πρωί και το βράδι.

Στην Αθήνα προβλέπεται καλός καιρός με εναλλαγές ηλιοφάνειας και συννεφιάς. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στους 16 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο θα έχει ηλιόλουστο καιρό και την Κυριακή κυρίως λαμπερό ήλιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένη η Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου με την πιο υψηλή θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο ηλιοφάνεια κατά περιόδους και την Κυριακή πιθανότητα βροχής.

Διαλείμματα ήλιου και νεφώσεις τόσο την Παρασκευή 28/10, όσο και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στην Λάρισα. Την Κυριακή πιθανότητα ασθενούς βροχής το πρωί, αλλά πιο βαρύς από σύννεφα ουρανός. Η θερμοκρασία τους 15 βαθμούς Κελσίου. Τα πρωινά και το βράδι πολύ πιο κρύα.

Συννεφιασμένος ο καιρός στον Βόλο την Παρασκευή, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο προβλέπεται σταδιακή βελτίωση.

Κυρίως ηλιόλουστη η 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα με 18 βαθμούς Κελσίου και καθαρός ουρανός το Σάββατο. Την Κυριακή η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καλό καιρό με δροσερό (αρκετό) αεράκι θα έχει στη Μύκονο. Η θερμοκρασία το τριήμερο θα φλερτάρει με τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Δύσκολα θα βγει ο απόλυτος ήλιος στα Χανιά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σύμφωνα με την πρώτη πρόγνωση. Η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι οι 16 βαθμοί Κελσίου. Το Σάββατο υπάρχει πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας.

Στην Καλαμάτα κυρίως αίθριος καιρός την Παρασκευή, όπως και το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Αν πάτε στην Ύδρα για το τριήμερο της εθνικής γιορτής, λογικά θα περάσετε καλά. Λίγα σύννεφα την Παρασκευή και το Σάββατο, 17 βαθμοί Κελσίου και όταν την Κυριακή θα φεύγετε ας βρέξει.

Καλή η επιλογή η Ζάκυνθος γιατί θα είναι κυρίως ηλιόλουστη την Παρασκευή και το Σάββατο. Συννεφιά την Κυριακή. Η θερμοκρασία του τριημέρου κοντά στους 20 βαθμούς.

deltiokairou.gr