25/10/11

ΤΟ FACEBOOK ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Ο Μάρκ Ζούκεμπεργκ παρουσίασε στην F8, την συνάντηση που κάνουν κάθε χρόνο οι developers για το Facebook, το νέο σχεδιασμό του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου ο οποίος έχει το όνομα Timeline. 

















Με το Timeline κάθε χρήστης θα μπορεί πλέον να «χωρίζει» ειδήσεις σε «Top Stories» και αυτές ανανεώνονται όλη την ώρα με αυθαίρετο τρόπο και όπως φαίνεται, πάντα λανθασμένα πράγμα που έχει ήδη εξοργίσει τους χρήστες.

Επίσης προστέθηκαν οι εφαρμογές Lifestyle και Open Graph με τις οποίες κάθε χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για διάφορα δρώμενα που μπορεί να τον ενδιαφέρουν (Lifestyle), καθώς και όλα τα νέα που τον ενδιαφέρουν σχετικά με media, ταινίες, μουσική, τηλεόραση, νέα και βιβλία (OpenGraph)/

Τέλος το Facebook προχώρησε στην δημιουργία μίας νέας ομάδας εφαρμογών με την οποία ο χρήστης και οι φίλοι του (αν θέλει) μπορεί να παρακολουθεί την απόδοσή του στη γυμναστική στο Timeline χρησιμοποιώντας πχ. το Nike+ ή κάποια άλλη εφαρμογή.






Όλες αυτές οι αλλαγές σύμφωνα με τον Zuckerberg δήλωσε αναπτύχθηκαν με στόχο να μπορεί κάθε χρήστης να μάθει νέα πράγματα για τους φίλους του και οι φίλοι του γι’ αυτόν.

Αυτές οι αλλαγές πάντως δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη αποδοχή από τους χρήστες και πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν να βρουν τρόπο να τις απενεργοποιήσουν.













http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=97516&catid=14