24/10/11

VIDEO: Ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα «σπάει» τα ταμεία στην Βρετανία


Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται, οι εικόνες της έχουν μαγέψει τους Βρετανούς τηλεθεατές. Η μίνι σειράταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ «Joanna Lumley's Greek Odyssey» (Η ελληνική Οδύσσεια της ηθοποιού Τζοάνα Λάμλεϊ) που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες να προβάλλεται από το κανάλι ITV, το οποίο βλέπουν διεθνώς περίπου 30 εκατομμύρια σημειώνει τεράστια επιτυχία.
Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε την Ακρόπολη, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, καθώς και το ορεινό χωριό Αντιά, στη Νότια Εύβοια, οι κάτοικοι του οποίου συντηρούν το αρχαίο έθιμο να σφυρίζουν όταν θέλουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.
Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ η πασίγνωστη ηθοποιός επισκέφτηκε και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου κυριολεκτικά έμεινε άφωνη.
«Δεν δίσταζαν να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία σε ρίψη λουλουδιών στην πίστα εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους στον καλλιτέχνη που τραγουδά. Με τα χρήματα που ξοδεύουν σε λουλούδια μπορεί ακόμη και να υπερβούν το μέσο κόστος αγοράς ενός μικρού αυτοκινήτου», ανέφερε στην περιγραφή της!
Δείτε σκηνές από το πρώτο επεισόδιο που παρακολούθησαν 3,6 εκατ. τηλεθεατές:












http://www.mediagate.gr/Media-Plus/item/7083-VIDEO-Ntokimanter-gia-tin-Ellada-spaei-ta-tameia-stin-Bretania