26/10/11

Καλήν εσπέραν αφεντάδες, καλώς ορίσατε κυράδες…


Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ζούμε πλέον σεκατάσταση πολέμου. Μόνο που ο τρόπος και οι διαδικασίες αυτού του πολέμου έχουν αλλάξει ριζικά. 
Σήμερα ο βασικός στόχος του εχθρού δεν είναι πλέον να καταλάβει ένα ύψωμα. Σήμερα  θέλει να το αγοράσει κοψοχρονιάΟ εχθρός δεν θέλει να συλλάβει αιχμαλώτους. Θέλει απλά να μας υποχρεώσει να δουλεύουμε όλοι γι αυτόν με προσχήματα ελευθερίας.
 
Με λίγα λόγια οι Ευρωπαίοι-οι οποίοι ποτέ τελικά δεν υπήρξαν φίλοι μας- παίζουν ένα σκληρό και ανελέητο παιχνίδι στην πλάτη μας και δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν συμμετέχει.  Αυτοί αποφασίζουν για μας, για τα παιδιά μας, για τους απόμαχους της ζωής και ο Πρωθυπουργός δεν είναι παρών. Απλά κάποια στιγμή που αυτοί θα αποφασίσουν θα τους συναντήσει για να του ανακοινώσουν το αποτέλεσμα. Κρίμα!
 
Στο μεταξύ το αφήγημα του κ. Βενιζέλου δεν πείθει πλέον κανέναν και ο Πρωθυπουργός απλά ελπίζει σε ένα θαύμα. Με λίγα λόγια εξαρτώμεθα από το… όνειρο που θα δει η κ. Μέρκελ και οι υπόλοιποι ανυπόληπτοι και ανίκανοι- να δώσουν βιώσιμη και θετική λύση στο πρόβλημα- ευρωπαίοι.  
 
Οι εταίροι μας στην Ε. Ε καλλιεργούν μια μοναδική στα χρονικά ψυχοκτόνο μονομέρεια η οποία μας εμφανίζει τραγικά υπανάπτυκτους σε βαθμό που θα πρέπει να στείλουν ειδικούς για να μας επιτηρούν. Ουσιαστικά για να μας Κυβερνούν. Αυτό έχει ξαναγίνει όπως για παράδειγμα στα χρόνια του Όθωνα. Αλλά τότε ο έλληνας δεν το σήκωσε για πολύ στο σβέρκο του γιατί ποτέ δεν θέλαμε σα λαός να διαχειρίζονται οι ξένοι αυθαίρετα τις πιο καίριες υπαρξιακές πτυχές του προσωπικού μας βίου.
 
Το ζήτημα είναι εάν τώρα θα σκύψουμε το κεφάλι. Φυσικά και έχουμε ταπεινωθεί όσο ποτέ άλλοτε αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα…
 
Ο έλληνας δεν είναι δυνατόν να δεχτεί να τον κυβερνήσουν οι ακκιζόμενοι στο παλκοσένικο της Ευρώπης ατάλαντοι μικρομεσαίοι που μοιάζουν με φιγούρες χαρτοκοπτικής και παριστάνουν τους ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών.
 
Η γνώμη μας είναι ότι δεν θα μπορέσουν να μας υποτάξουν γιατί ο λαός δεν πρόκειται να τους ανεχθεί. Θα αντισταθεί σε αυτό που έρχεται με όλες του τις δυνάμεις και στις εκλογές οι οποίες είναι σήμερα η μόνη διέξοδος θα δώσει την απάντηση.
 
Οι έλληνες - και αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι ευρωπαίοι- δεν είναι μέρος του δικού τους τσίρκου.
 








Πάνος Ρασσιάς
http://www.newpost.gr