24/10/11

ΑΠΕΡΓΙΕΣ 26/10/2011

Υπάλληλοι υπουργείου Οικονομικών,Δεκαήμερη απεργία από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου κήρυξε η Ομοσπονδία των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.


Δικηγόροι 48ωρη, Τη συνέχιση των πανελλαδικών κινητοποιήσεων των δικηγόρων αποφάσισε η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε σήμερα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντά τους την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, 26 και 27 Οκτωβρίου, καθώς και στις 3 και 4 Νοεμβρίου.


Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων - κατάληψη, Υπό κατάληψη συνεχίζει να τελεί η γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται εκκαθαριστικά σημειώματα, ενώ έως την ερχόμενη Πέμπτη απεργούν οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.


Δικαστικοί υπάλληλοι 9.00-11.30,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΔΥΕ: Το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ με σημερινή του απόφαση, σας καλεί σε μαζική συμμετοχή σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ εργασίας από ώρα 09.00πμ έως 11.30πμ για την εβδομάδα από ΔΕΥΤΕΡΑ 24 έως ΠΕΜΠΤΗ 27 Οκτωβρίου 2011 ΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: -- ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ. -- Όχι στην Εφεδρεία. -- Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων. -- Δεν είμαστε κρατικοί αλλά δικαστικοί υπάλληλοι κατά την επιταγή του άρθρου 92 του Συντάγματος. -- Εξαίρεση της Γραμματείας των Δικαστηρίων από την αναλογία 10:1 στις προσλήψεις ΤΩΡΑ. -- Δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Αντιδράσεις: