24/10/11

ΑΠΕΡΓΙΕΣ 25/10/2011

Υπάλληλοι υπουργείου Οικονομικών,Δεκαήμερη απεργία από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου κήρυξε η Ομοσπονδία των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων - κατάληψη, Υπό κατάληψη συνεχίζει να τελεί η γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται εκκαθαριστικά σημειώματα, ενώ έως την ερχόμενη Πέμπτη απεργούν οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Δικαστικοί υπάλληλοι 9.00-11.30,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΔΥΕ: Το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ με σημερινή του απόφαση, σας καλεί σε μαζική συμμετοχή σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ εργασίας από ώρα 09.00πμ έως 11.30πμ για την εβδομάδα από ΔΕΥΤΕΡΑ 24 έως ΠΕΜΠΤΗ 27 Οκτωβρίου 2011 ΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: -- ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ. -- Όχι στην Εφεδρεία. -- Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων. -- Δεν είμαστε κρατικοί αλλά δικαστικοί υπάλληλοι κατά την επιταγή του άρθρου 92 του Συντάγματος. -- Εξαίρεση της Γραμματείας των Δικαστηρίων από την αναλογία 10:1 στις προσλήψεις ΤΩΡΑ. -- Δίκαιο φορολογικό σύστημα.




ΕΘΕΛ 24ωρη, Νέα 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη αποφάσισαν οι συνδικαλιστές στα μπλε λεωφορεία, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται οι αποφάσεις των εργαζομένων και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς. Παράλληλα σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ όλης της χώρας, ενώ απεργίες διαρκείας έχουν προαναγγείλει οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.


ΗΛΠΑΠ 24ωρη, Νέα 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη αποφάσισαν οι συνδικαλιστές στα μπλε λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το μετρό, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται οι αποφάσεις των εργαζομένων και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς.




ΜΕΤΡΟ 24ωρη, Νέος κύκλος απεργιακών κινητοποιήσεων στον τομέα των μεταφορών ανοίγει την Τρίτη, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας προγραμματίζουν 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα. Επίσης, σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ όλης της χώρας, ενώ απεργίες διαρκείας έχουν προαναγγείλει οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης. Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας αποφάσισαν 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα, αντιδρώντας στη συρρίκνωση των εισοδημάτων τους και τη μισθωτή εφεδρεία που αποτελεί ήδη νόμο του κράτους. Την απόφαση για τη νέα απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ έλαβε η Συντονιστική Επιτροπή των εργαζομένων την Παρασκευή ενώ σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να εγκριθεί και από τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων του κάθε μέσου ξεχωριστά. Ήδη, σύμφωνα με τα Νέα, οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και το Μετρό (Σωματείο Λειτουργίας) επικύρωσαν από την Κυριακή την απόφαση για απεργία.




ΗΣΑΠ 12.00-16.00, ΧΩΡΙΣ ΗΣΑΠ 12.00 - 16.00 ΑΥΡΙΟ, 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΜ


ΤΡΑΜ 24ωρη, ΧΩΡΙΣ ΗΣΑΠ 12.00 - 16.00 ΑΥΡΙΟ, 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΜ