6/8/12

Κλείνει Κουίνσι για τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα άναψε το «πράσινο» φως για την απόκτηση του Κουίνσι σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο και εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως θέλει τον Γκανέζο άσο στους «πράσινους», καθώς κι έναν επιθετικό χαφ, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους του. Κι όπως προέκυψε από το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Κώστα Ελευθεράκη, οι επιθυμίες του Φερέιρα θα γίνουν πραγματικότητα.

Το θέμα του Κουίνσι αναμένεται να κλείσει εντός της εβδομάδας, προκειμένου να έρθει ο παίκτης άμεσα στην Ελλάδα, να υπογράψει και να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του «τριφυλλιού». Ο μάνατζερ του Γκανέζου, Λίον Κάλεντερ, έχει καταφέρει να κάνει μια νέα συμφωνία με την Αλ Σάαντ, προκειμένου να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το 50% του παίκτη με μηδενικό κόστος, με τον σύλλογο από το Κατάρ να εισπράττει 200.000 ευρώ κάθε φορά που οι «πράσινοι» προκρίνονται στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, θα ενταθούν οι προσπάθειες για την απόκτηση κι ενός επιτελικού μέσου, καθώς έχουν εντοπιστεί στόχοι σε Πορτογαλία και Ισπανία και μετά την κλήρωση των πλέι οφ του Champions League την Παρασκευή, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.



πηγη: onsports