6/8/12

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Επανασύνδεση με τον πρώην

Δυόμισι χρόνια μετά το διαζύγιό τους και δίχως ακόμη να έχει τελειώσει η δικαστική τους διαμάχη, η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης αποφάσισαν να επανασυνδεθούν επαγγελματικά.

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στις δικαστικές αίθουσες, με αφορμή την επιμέλεια του παιδιού τους. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η συνεργασία της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη δείχνει ότι οι σχέσεις τους έχουν εξομαλυνθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο επιχειρηματίας πριν από λίγες μέρες επικοινώνησε με τη δισκογραφική εταιρία, ζητώντας από τους υπευθύνους να εμφανιστούν η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου για μια βραδιά σε μαγαζί της Πάτρας.  Η πρόταση αυτή του Παναγιώτη Βασιλειάδη προκάλεσε έκπληξη, καθώς είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού ήταν τεταμένες μετά το διαζύγιο.

Ωστόσο, φαίνεται πως στην περίπτωσή τους ισχύει το “άλλο η δουλειά, άλλο η προσωπική ζωή”, όπως η ίδια η Έλλη Κοκκίνου επιβεβαίωσε. “Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον πρώην σύζυγό μου. Το ότι έχουμε τραβήξει διαφορετικούς δρόμους δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε και επαγγελματικά” ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.