8/8/12

Πακιστανός ο δολοφόνος του Πακιστανού στην Αργολίδα

Σε χρόνο ρεκόρ εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου τη δολοφονία του νεαρού αλλοδαπού που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στη Μιδέα Αργολίδας. Ο δράστης συνελήφθη στην Σαλαμίνα και ομολόγησε το έγκλημα.

Το μεγάλο  πρόβλημα για τους αστυνομικούς, ήταν να ανακαλύψουν την πραγματική  ταυτότητα του θύματος για  τον οποίο αρχικά γνώριζαν  πως ήταν ένας 25χρονος Αφγανός.  Στην πορεία των ερευνών, αποκαλύφθηκε  ότι ήταν Πακιστανός, μόλις 19 χρόνων και συγκατοικούσε με έναν 27χρονο ομοεθνή του στο παλιό αυτοκίνητο στην αγροτική περιοχή Κιάφα. Ο 27χρονος είχε εξαφανιστεί και όλα έδειχναν ότι αυτός ήταν ο δράστης, αλλά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν γρήγορα ότι είχε φύγει με λεωφορείο για την Αθήνα απ’ όπου στη συνέχεια κατέφυγε στη Σαλαμίνα.

Το γεγονός  ότι το θύμα ήταν γυμνό και σκεπασμένο με κουβέρτες έξω από το αυτοκίνητο έχοντας αίμα και στον πρωκτό του, δημιούργησε αρχικά την εντύπωση ότι το έγκλημα είχε σεξουαλικά κίνητρα. Όμως, ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ίχνη κακοποίησης, εκτός φυσικά από τα δυο θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι. Ο 27χρονος δολοφόνος, που βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, ομολόγησε ότι τα προκάλεσε με μια πέτρα, κατά την διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν για ασήμαντη αιτία!



πηγη:protothema