20/8/11

Βαρδινογιάννης: "Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις"


Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πουλάει τις μετοχές του, αρκεί να παρουσιαστεί κάποια συγκεκριμένη πρόταση προς τον ίδιο, όπως αναφέρει το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι" γνώρισαν ντροπιαστική ήττα το βράδυ της Πέμπτης (18/08) από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-0 και σε μεγάλο βαθμό είπε... αντίο και στο Europa League.

Το αποτέλεσμα αυτό εξόργισε τον κόσμο της ομάδας, με τον κ. Βαρδινογιάννη να γίνεται αποδέκτης πολλών μηνυμάτων εναντίον του στο διαδίκτυο και στα ραδιόφωνα, προκειμένου να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που κατέχει το 51%, αλλά λειτουργεί βάσει του 30% όπως είχε συφωνηθεί με τους άλλους μετόχους προτού αυτοί αποχωρήσουν, εκφράζει και πάλι μέσω του περιβάλλοντός του την πάγια αποψή του ότι περιμένει προτάσεις και είναι ανοιχτός.

"Είμαι ανοιχτός σε όποιον έχει να μου καταθέσει μία βιώσιμη πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Να μου αναλύσει το πλάνο του και πόσα χρήματα θα βάλει στην ΠΑΕ και εγώ θα του παραχωρήσω μετοχές και το μάνατζμεντ", υποστηρίζει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Μάλιστα, παραπέμπει στην επιστολή που είχε στείλει στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ τον προηγούμενο Αύγουστο, όπου εξέφραζε την ίδια άποψη, αλλά έκτοτε δεν είδε κάποια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Τους τα "έψαλε" ο Φερέιρα

Τα "άκουσαν" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τον προπονητή της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ντροπιαστική ήττα των πρασίνων από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

"Όποιος δεν μπορεί να έρθει να μου το πει για να φύγει από την ομάδα και να μην τον υπολογίζω", τόνισε έξαλλος ο Πορτογάλος τεχνικός του τριφυλλιού μετά τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο και πρόσθεσε: "Τι εικόνα ήταν αυτή; Τελευταία φορά συμβαίνει αυτό. Δεν πρόκειται να ανεχτώ ξανά τέτοια αδιαφορία. Όποιος δεν δίνει τα πάντα, τελείωσε για εμένα".

Όσον αφορά την κρισιμότητα της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, τόνισε χαρακτηριστικά: "Υπάρχει ένα ματς στην Αθήνα, που έχουμε υποχρέωση να το γυρίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη".

Στο ίδιο μήκος κύματος κύλησε και η συνέντευξη Τύπου όπου ο Πορτογάλος δήλωσε πως υπάρχουν πιθανότητες, εάν γίνουν όλα όπως πρέπει.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Βιτόλο άλλωστε μετά το τέλος του ματς στους εκπροσώπους του Τύπου. Απομένει λοιπόν λιγότερο από μια εβδομάδα για να δούμε αν οι παίκτες του "τριφυλλιού" θα καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0.

"Θάψιμο" από τα ισραηλινά Μέσα

Διθυραμβικά σχόλια επεφύλαξε ο ισραηλινός Τύπος για τη μεγάλη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί του Παναθηναικού.

Μερικά Μέσα τόνισαν πως η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός αποτελούν δικαιολογίες για την κακή του εμφάνιση στον χθεσινό πρώτο αγώνα των πλέι οφ για το Europa League.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "www.nrg.co.il" γράφει σε άρθρο της: "Η Μακάμπι νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και οι δικαιολογίες για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα μπορούν να μπουν στο συρτάρι. Η Μακάμπι νίκησε τους Έλληνες, που είχαν έρθει σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα, με τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές της!"

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα "Haaretz" έχει για τίτλο "Η Μακάμπι έριξε στη θάλασσα τους Έλληνες του Παναθηναϊκού".

Η "sport5.co.il" προτιμά να σταθεί στην εμφάνιση των παικτών του Μότι Ιβανίρ: "Σε μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές για ισραηλινή ομάδα, η Μακάμπι νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πήρε το προβάδισμα για πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της Αθήνας" είναι το σχόλιο της.

Τέλος, η ιστοσελίδα "news.walla.co.il" γράφει: "Η αίσθηση που είχαν πριν λίγες εβδομάδες οι οπαδοί της Μακάμπι πως κάτι καλό γίνεται φέτος στην ομάδα, επιβεβαιώθηκε. Οι κίτρινοι νίκησαν 3-0 τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις ισραηλινής ομάδας στην Ευρώπη". 











ΠΗΓΗwww.woop.gr