24/8/11

Volkswagen up!: η έκδοση παραγωγής

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της επί μακρόν αναμενόμενης έκδοσης παραγωγής του Volkswagen up! δόθηκαν στη δημοσιότητα και το νέο μικρό των Γερμανών θα δώσει το «παρών» στη Φρανκφούρτη. Η εμπορική σταδιοδρομία του μικρών διαστάσεων νέου μοντέλου (3.54 μ. μήκος, 1.64 μ. πλάτος και 1.48 μ. ύψος) θα ξεκινήσει λίγο πριν τη λήξη του τρέχοντος έτους. 










Με το up! θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας της Volkswagen, με δύο εκδόσεις ισχύος, των 60 και 75 ίππων. Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο ακολουθεί τις επιταγές της τεχνολογίας BlueMotion, με πολύ θετικά αποτελέσματα στη μέση κατανάλωση καυσίμου και στις εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα (κατανάλωση: 4,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, εκπομπές CO2: κάτω από 100 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο).






Το μήκος μεταξονίου του νέου Volkswagen up! ανέρχεται στα 2.42 μέτρα και ο χώρος αποσκευών του στα 251 λίτρα, ενώ με την πτώση των πίσω καθισμάτων αυτός μπορεί να ανέλθει στα 951 λίτρα. Περισσότερες πληροφορίες και πληρέστερα τεχνικά στοιχεία θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζουν οι ημέρες διεξαγωγής της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου το up! αναμένεται να αποτελέσει το «αστέρι» του περιπτέρου της γερμανικής εταιρείας. 
















http://www.4troxoi.gr/