1/8/11

AMY WINEHOUSE

«Την βοήθησα να αγοράσει κρακ και ηρωίνη αξίας 1.200 ευρώ τη νύχτα πριν πεθάνει». Αυτή είναι η αποκάλυψη-σοκ που κάνει ο Tony Azzopardi για την Amy Winehouse, καλύπτοντας με ακόμα περισσότερο μυστήριο το θάνατο της.


Ο Azzopardi, εθισμένος και αυτός στον κόσμο των ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι ήταν αυτός που βοήθησε την Amy να προμηθευτεί τα ναρκωτικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Ιουλίου, την ίδια ακριβώς μέρα, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο.



Ο 56χρονος που γνώρισε την 27χρονη τραγουδίστρια μέσω του πρώην συζύγου της Blake Fielder-Civil (μεγάλος της έρωτας και το πρόσωπο που την μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών και του αλκοόλ), αναμένεται να καταθέσει σήμερα στην Αστυνομία, μιας και φαίνεται να γνωρίζει πολλά για την περίεργη αυτή υπόθεση:«Θέλω να γνωρίζει η οικογένεια της Amy τα όσα συνέβησαν».




 Ο Azzopardi, ισχυρίζεται ότι συνάντησε τη νύχτα της 22ας Ιουλίου την Amy, έξω από το bar «Good Mixer», στο Camden.Πρόκειται για ένα μέρος όπου την είχαν δει πολλοί εκείνο το βράδυ πριν πεθάνει. Οι δυο τους, πήραν ταξί και πήγαν μέχρι το Δυτικό Hampstead. Εκεί, ο Azzopardi πήρε τηλέφωνο έναν dealer ναρκωτικών, ώστε να προμηθεύσει την Amy.Μισή ώρα αργότερα, η 27χρονη τραγουδίστρια κρατούσε στα χέρια της κρακ και ηρωίνη αξίας 1.200 ευρώ.








Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που την είδε ο Αzzopardi.Αφού τον άφησε στο Archway, η Winehouse επέστρεψε σπίτι της για τελευταία φορά.Σε περίπτωση πάντως που τα όσα υποστηρίζει ο Azzopardi ισχύουν, τότε η υπόθεση παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή και έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με τα όσα υποστήριζε η Αστυνομία (ότι η Winehouse δεν πέθανε από υπερβολική δόση), αλλά και με τα όσα υποστήριζε ο πατέρας της (ότι τελευταία ήταν «καθαρή» και είχε κόψει ακόμα και το ποτό).