16/8/11

Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του στα Χανιά!


Το τραγικό περιστατικό έγινε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στον Κίσσαμο Χανίων, όταν ένας 72χρονος άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο κα πυροβόλησε εναντίον του 33χρονου γαμπρού του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, για οικογενειακές διαφορές!
Ο 33χρονος, μαζί με τη σύζυγό του και κόρη του δράστη, έμεναν στα Χανιά, όμως προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι, ανάγκασαν τη γυναίκα να πάρει, χθες το βράδυ, το μωρό τους και να πάει στο πατρικό της στα Μαρεδιανά. Ο 33χρονος πήγε στο σπίτι, προσπαθώντας να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι τους, όμως εκείνη δεν δέχτηκε.
Ο 33χρονος, αποφασισμένος να μη γυρίσει μόνος στο σπίτι, πήρε το μωρό και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του. Απέναντί του, καθόταν ο πεθερός του, ο οποίος, απειλώντας τον με την καραμπίνα, του είπε να αφήσει το μωρό. Έντρομος ο 33χρονος άφησε το μωρό και τότε ο 72χρονος τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στη θωρακική και κοιλιακή χώρα. Ο ηλικιωμένος δολοφόνος τράπηκε σε φυγή και η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Tέσσερις ώρες αργότερα, o δράστης συνελήφθη…