14/8/11

22χρονο μοντέλο στους ταραξίες του Λονδίνου

 'Οσο οι δικαστές και η αστυνομία εργάζονται πυρετωδώς για να τιμωρήσουν όσους ενεπλάκησαν στις λεηλασίες σε μεγάλες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας τις περασμένες ημέρες, η είδηση ότι ένα 22χρονο μοντέλο ήταν ανάμεσα στους ταραξίες σοκάρει.

Η Shonola Smith από το νότιο Norwood συνελήφθη μαζί με την αδερφή και την φίλη της γιατί συμμετείχαν στους βανδαλισμούς του μαγαζιού «Argos» στην περιοχή Croydon. Το ανερχόμενο μοντέλο παραδέχτηκε πως είχε εισβάλει στο κατάστημα και επιχείρησε να κλέψει όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Και τα τρία κορίτσια δήλωσαν ένοχες και τώρα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έξι μηνών....


Οι οικογένειες των κοριτσιών δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα παιδιά τους έκαναν κάτι τόσο κακό γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους.

«Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η κόρη μου και δουλειά έχει και μορφωμένη είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε κάτι τέτοιο», είπε συντετριμμένη η μητέρα του νεαρού μοντέλου και συνέχισε: «Κατά την άποψή μου το αδίκημα είναι πολύ σοβαρό και η κόρη μου πρέπει να στερηθεί την ελευθερία της ώστε να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας για τους άλλους».















http://tvstorys.blogspot.com/