15/8/11

Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα

Μπορεί η Αθήνα να μένει «άδεια» από κόσμο τον 15ύγουστο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως κάποιος που θα επιλέξει να περάσει εδώ το τριήμερό του δεν θα έχει επιλογές για να....
κινηθεί στην πόλη…
Οι παραλίες της Αττικής προσφέρονται για όσους θέλουν να καταπολεμήσουν τη ζέστη με μια βουτιά στη θάλασσα και σίγουρα τέτοιες μέρες όποιος δεν απομακρύνεται από την πρωτεύουσα αναζητά εκεί μια ανάσα δροσιάς. Οι επιλογές που έχετε είναι αμέτρητες αφού μπορείτε να κατευθυνθείτε είτε προς το Σούνιο είτε προς τον Μαραθώνα και να επιλέξετε ποια παραλία σας ταιριάζει. Είτε με beach bar, είτε πιο ερημικές, οι θάλασσες της Αττικής είναι εκεί και σας περιμένουν, ενώ σήμερα όλες οι Ακτές του Δήμου θα είναι ανοιχτές μέχρι αργά το βράδυ λόγω της πανσέληνου.

Κι αν τα μαγαζιά της πόλης είναι κλειστά λόγω της γιορτής του 15υγουστου, σίγουρα δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα μπαράκια και τα κλαμπ της Αθήνας, αφού αυτές τις μέρες η κίνηση εκεί παρουσιάζει αύξηση. Έτσι, για όσους θέλουν να πιουν ένα ποτάκι για να ξεχάσουν το …κακό που τους βρήκε και ξέμειναν στην Αθήνα, οι επιλογές είναι πολλές, με την παραλιακή βέβαια να έχει την τιμητική της! Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως το κέντρο θα θυμίζει ερημιά, αφού κι εκεί πολλά είναι τα μαγαζιά που θα μπορέσουν να σας φιλοξενήσουν.

Στους κινηματογράφους: Για όσους είναι λάτρεις της 7ης τέχνης, στις αίθουσες των σινεμά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τρεις νέες ταινίες. Άλλωστε το καλοκαιράκι προσφέρεται για ένα θερινό σινεμά με κρύα μπυρίτσα και σουβλάκι στις αυλές που φιλοξενούν τις μεγάλες οθόνες.