6/3/12

Πέταξαν γιαούρτια στον Γιώργο Νταλάρα (Βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλληλεγγύης την οποία έδινε ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας στο κλειστό γυμναστήριο στο Ίλιον (με ελεύθερη είσοδο), αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών που βρίσκονταν εκεί, ενώ δεν έλειψαν και άλλες ακραίες συμπεριφορές, καθώς κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια, καφέδες, μπουκάλια με νερό ακόμα και καρέκλες στον τραγουδιστή.


Η αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα, σε αντίθεση με τα όσα διαδραματίζονταν επάνω στην σκηνή ήταν ψύχραιμη καθώς δεν διέκοψε τη συναυλία, αλλά συνέχισε λέγοντας στο κοινό ότι παραμένει στη σκηνή επειδή οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Ο καθένας πράττει και κρίνεται, ανέφερε λίγο πριν συνεχίσει το τραγούδι του...


"Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν", ανέφερε ο τραγουδιστής.


Σε κάποιο σημείο μάλιστα κάποιοι ανέβηκαν στη σκηνή, προσπαθώντας να προσεγγίσουν τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του, συνεχίζοντας το τραγούδι.
O Γιώργος Νταλάρας είχε δηλώσει για το ζήτημα του Αιγαίου ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του...»  και είχε πάρει θέση υπέρ του 2ου Μνημονίου, λέγοντας χαρακτηριστικά «Η μνημόνιο ή καταστροφή»... Πηγή:anti-ntp

Αντιδράσεις: