27/9/12

Έγινε πατέρας ο Νεκτάριος Σφηράκης

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του Νεκτάριου Σφηράκη σήμερα το μεσημέρι. Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο τραγουδιστής, σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίουστις 12.15 το μεσημέρι...

Ο Νεκτάριος Σφηράκης θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τον κόσμο αυτή του την χαρά και να ευχαριστήσει το Μαιευτήριο και το γυναικολόγο του δημόσια μέσω της προσωπικής τους σελίδας στο Facebook.

Να θυμίσουμε εδώ πως το ζευγάρι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές αφού η εγκυμοσύνη της Στέλλας, όπως είχαν οι ίδιοι αποκαλύψη, ήταν δύσκολη.


Συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Σφυράκης έγραψε: «Στις 12,15 σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 ήρθε στον κόσμο άλλος ένας έλληνας. Ο γιος μου!!!Ευχαριστώ το Θεό που αξίωσε εμένα κ τη σύζυγό μου να ζήσουμε αυτό το θαύμα. Ευχαριστώ το γυναικολόγο Κο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΝΤΟ και όλη την ομάδα του που οδήγησε την εξελικτική διαδικασία της κύησης δίχως τη βοήθεια του οποίου δεν θα φτάναμε εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μαιευτήριο ΓΑΙΑ κ σε όλο το επιστημονικό προσωπικό που μας στήριξε όλο το διάστημα.»

 
 
 
 
enimerwsi