10/9/12

Επτά μετάλλια στο Βαλκανικό από τους νεαρούς αθλητές του Ν.Ο.Ιωαννίνων

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η φετινή αγωνιστική χρονιά

 Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τους νεαρούς κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι σάρωσαν με τα πληρώματά τους τα μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.Το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα είναι ο μεγαλύτερος ετήσιος αγώνας στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων, οπότε οι διακρίσεις σ’ αυτόν αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Εξάλλου, στο Βαλκανικό λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες αθλητές και πληρώματα από μεγάλες δυνάμεις της Κωπηλασίας όπως είναι η Ρουμανία.Οι Γιαννιώτες αθλητές κατέκτησαν συνολικά επτά μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια κι ένα χάλκινο. Αναλυτικά:

*Oι Μιχάλης Παπατσίμπας και Γιάννης Ζήσης πήραν το χρυσό στη Δίκωπο Παίδων και το ασημένιο με την Οκτάκωπο της ίδιας κατηγορίας.

Θανάσης Τσιάλιος κατέκτησε το χρυσό στη Δίκωπο Εφήβων.

*Οι Ξανθή Κολτσίδα και Βάσια Ζυγούρα πήραν ασημένιο μετάλλιο στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων και χάλκινο στο Διπλό Σκιφ της ίδιας κατηγορίας.

Κατερίνα Ζέρβα κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια, ένα με το Διπλό Σκιφ Κορασίδων κι ένα με το Τετραπλό Σκιφ στην ίδια κατηγορία.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος τόνισε πως «συνεχίστηκαν σε έναν ακόμη αγώνα, τον μεγαλύτερο μάλιστα της χρονιάς για τις μικρές κατηγορίες, οι επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου μας. Έτσι, με τα νέα αυτά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τους νεαρούς κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. η φετινή αγωνιστική σεζόν».




Πηγη:epirusgate