21/9/12

Θα πάει η Μαρία Μενούνος στο ελληνικό "Dancing with the Stars" ; Δείτε τι λέει στο MTV

Συνέντευξη έκπληξη της Μαρίας Μενούνος και της Mila Jovovich στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Σατσίδη στο MTV
Η αγαπημένη εκμπομπή «Movies & Stars» με παρουσιαστή το Γιώργο Σατσίδη επέστρεψε με τα πιο φρέσκα νέα από το χώρο του κινηματογράφου και του λαμπερού χώρου της showbiz. Καλεσμένη της πρώτης εκπομπής, που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στο Λος Άντζελες, η Μαρία Μενούνος!

Η διάσημη παρουσιάστρια σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί, μιλάει για το ριάλιτι που ετοιμάζει πάνω στη ζωή της , τον σύντροφό της Κέβιν, τη σχέση της με τη Τζένιφερ Λόπεζ και επισημαίνει ότι δεν θα ήθελε να συμμετάσχει ξανά στο αμερικανικό dancing, ενώ στο ελληνικό θα έλεγε ναι!




Στο ίδιο επεισόδιο απολαύσαμε και την αποκλειστική συνέντευξη που έκανε ο Μr Hollywood με τη superstar Μila Jovovich με αφορμή τη νέα της ταινία «Resident Evil: Η Τιμωρία». Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει τα παρασκήνια των καταιγιστικών γυρισμάτων της ταινίας, μιλάει για τη σχέση της με το twitter, το facebook και τους fans, τα νεανικά της χρόνια ως παιδί-θαύμα και ως έφηβη top model, αλλά και τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Ουκρανία: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ουρές στα συσσίτια...» λέει χαρακτηριστικά η αμερικανίδα πλέον Ηollywood star!




 H εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη το Σάββατο στις 15:00 και την Κυριακή στις 14:00 από το MTV!


πηγη: zappit