26/9/12

Για νύχτα κρυστάλλων κατά των Ελλήνων μιλάνε λαθρομετανάστες

Οι λαθραίοι του γκέτο της μαφίας απειλούν ότι απόψε θα κάψουν ζωντανούς τους Έλληνες κάτοικους ως αντίποινα
Έχασε τον έλεγχο η Αστυνομία
Τρίζει η καρέκλα του Δένδια που έγινε... αόρατος!

Μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα της ντροπής με Έλληνες κατοίκους του γκέτο των Πατησίων να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας κατά τον υπουργο Ξύλου "αντιποίηση αρχής"(δεν θα πάτε να τους συλλάβετε κύριε Δένδια όλους τους πολίτες; σας περιμένουν), οι λαθρέποικοι στα στέκια της μαφίας απειλούν με αντίποινα.

Το χθεσινοβραδυνό ρεπορτάζ:
Οι Έλληνες κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους και στο κυνήγι τους λαθρομετανάστες
Ανθρωποκυνηγητό, αντεγκλήσεις και επεισόδια μεταξύ κατοίκων της περιοχής και λαθρομεταναστών στα στενά και σκοτεινά σοκάκια κάτω από την πλατεία Αμερικής που άρχισαν γύρω στις 11 το βράδυ, συνεχίστηκαν μέχρι τις 2 και μισή τη νύχτα. Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους αφού έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι οι περίφημες εξαγγελίες του υπουργού Απροστάτευτου Πολίτη και των συμβούλων του και κοστουμαρισμένων υπασπιστών του περί αστυνομικών της γειτονιάς, είναι μόνον παχιά λόγια και φλιναφήματα. Στα έργα ο Έλληνας της γειτονιάς είναι απροστάτευτος.
Ουσιαστικά εδώ και πολύ καιρό οι κάτοικοι καταφεύγουν στην ίδια άχαρη μεθοδολογία. Βγαίνουν στους δρόμους, νυσταγμένοι αλλά αποφασισμένοι να καθαρίσουν τις συνοικίες τους από το εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός. Από τους κλέφτες και τους μαχαιροβγάλτες με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.
Αυτή λοιπόν η περιώνυμη "αντιποίηση αρχής" του κ.Δένδια είναι για τους ημεδαπούς όριο ύπαρξης ανάμεσα στην παρανομία και την μαφία και την οικογενειακή γαλήνη. Ορίστε λοιπόν κύριε υπουργέ: Δεν έχετε παρά να συλλάβετε τους κατοίκους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων που παλεύουν για τα σπίτια τους και τα καταστήματα τους. Στα γκέτο της ντροπής είσαστε ανύπαρκτοι. Γιατί εαν υπήρχατε δεν θα παρατηρούνταν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του makeleio.gr.
Νομίζετε ότι έχει κανείς την όρεξη και το κουράγιο(όταν ξέρει ότι θα ξυπνήσει το χάραμα για να πάει στη δουλειά του)να κυνηγιέται με Πακιστανούς, Αφγανούς και όλες τις φυλές της Ασίας και της Αφρικής στα στενοσόκακα;
Το έχετε χάσει προ πολλού το παιχνίδι κύριε Δένδια. Από τότε που αυτοναγορευτήκατε τιμωρός του πολίτη και προστάτης της αδικίας.
Νωρίς σήμερα (26/9/2012) το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν λαθρομετανάστες κάτω από την πλατεία Αμερικής και συννενοήθηκαν να βγουν σε λίγες ώρες και να το κάνουν "νύχτα των κρυστάλλων".

Μάλιστα πολιόρκησαν σπίτια ελληνικών οικογενειών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα από πέτρα στο κεφάλι.

Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι τους περιμένουν. Από την αστυνομία πια δεν αναμένουν καμία προστασία. "Η αστυνομία προστεύει τους λαθραίους", λένε απελπισμένοι.

Το ρεπορταζ είναι της Μαρίλιας Κούζου και του φωτορεπόρτερ του makeleio.gr Μάριου-Γιώργου Β.