19/9/12

Η Lady Gaga καπνίζει μαριχουάνα επί σκηνής

 Η πριγκίπισσα της ποπ δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στη μαριχουάνα και βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος για να το εκφράσει επί σκηνής. Η Lady Gaga άναψε το παράνομο στην Ελλάδα αλλά όχι και στο Άμστερνταμ τσιγάρο επί σκηνής και εξήρε τις αρετές του ναρκωτικού.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η 26χρονη τραγουδίστρια έλαβε κάποια δώρα στη σκηνή μεταξύ των οποίων και ένα τεράστιο τσιγάρο. «Ελπίζω να είναι αληθινό», είπε στην αρχή και στη συνέχεια το επιβεβαίωσε με μια ρουφηξιά.

Απευθυνόμενη στο κοινό είπε ότι έχει κόψει το αλκοόλ γιατί προτιμά να καπνίζει χόρτο, αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Επίσης, αποκάλυψε ότι η κάνναβη την έχει βοηθήσει στις πνευματικές αναζητήσεις της και στη μουσική, ενώ είπε ότι το Άμστερνταμ ήταν το ιδανικό μέρος για να εκφράσει στα Little Monsters τις απόψεις της για τα ναρκωτικά.

Στην Ολλανδία έχει αποποινικοποιηθεί η χρήση των μαλακών ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και της κάνναβης, και η κατανάλωσή τους επιτρέπεται και σε μικρά καφέ, γνωστά ως Coffee Shops.

Ωστόσο, δεν είχαν όλα τα Little Monsters την ίδια αντίδραση…

Ένας θαυμαστής της έγραψε στο Twitter της, «σταμάτα να καπνίζεις μαριχουάνα, Gaga. Όχι Ναρκωτικά, μόνο Τέχνη», ενώ ένας άλλος follower τουίταρε ότι δεν συνειδητοποιεί πως είναι πρότυπο για πολλά παιδιά.

πηγη:nooz


Δείτε το βίντεο: