10/9/12

Και ο Παπανδρέου ετοιμάζει βιβλίο μετά τον Πάγκαλο

Έτσι λοιπόν και ο Γιωργάκης αποφάσισε εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του (κανό, κολύμπι, ποδήλατο, υπουργιλίκι), να γράψει και ένα βιβλίο -μάλλον σε ηλεκτρονική μορφή όπως μαθαίνουμε, καθώς είναι και λάτρεις της τεχνολογία σας, τρομάρα του- και να χτυπήσει τα κακώς κείμενα αλλά και εκείνους που τον κατηγορούν!

Βέβαια να πούμε την αλήθεια δεν τον έχουμε ικανό να κάτσει μόνος του να γράψει βιβλίο -μάλλον θα τα εκφωνεί σε κάποιον με αυτή την απίστευτη ευφράδεια λόγω που τον χαρακτηρίζει- και απλά θα μας το παρουσιάσει...


Σύμφωνα με το Βηματοδότη ο Γιώργος Παπανδρέου θα απαντήσει απέναντι σε όσους και για όσα τον κατηγορούν.


Είναι αποφασισμένος να ξεδιπλώσει την δική του αλήθεια μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου, αν και ίσως να μην είναι ακριβώς σελίδες, αφού σκέφτεται να το εκδώσει σε ηλεκτρονική μορφή.


Πάντως, εκείνο που λένε οι συνεργάτες του, είναι ότι το βιβλίο θα έχει ενδιαφέρον, αφού παρουσιάζει ανάμεσα στα άλλα, τις συζητήσεις που είχε με τον κ. Στρος Καν, αλλά και το τι έγινε εκείνη τη νύχτα στις Κάννες ανάμεσα στον κ. Παπανδρέου και στον κ. Νικολά Σαρκοζί και την κυρία Άνγκελα Μέρκελ, αμέσως με τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μνημόνιο.